5pcs/Lot NEMA 17 Montarea de L Bracket pentru Pasul 42 Motor pas cu pas

61.94lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

SFATURI: Pentru livrare internationala,nu pot avea taxe vamale în țara dumneavoastră,suntem dispuși să declare produsele și valoare în funcție de cerere și în funcție de internaional normele standard, locale, taxele vamale ar trebui să fie plătite de către cumpărător.

Stare: Brand New

Model: NEMA17 L Suport

==============================

Acest ordin cu totul inclus:

5pcs

==============================

1) putem oferi C7 Laminate Ballscrew,C5 Sol Bllscrew,ghidaj Liniar,ghidajele Liniare HIWIN,SBR/ROC Liniar Ax Suport,de Sprijin de Bloc,Cuplaj,Motor Servo și Driver,Driver Motor pas cu pas și,Ax Motor si Invertor,End Mill,Burghiu Kit,Gravura Kit,televiziune prin Cablu Lanț,Mișcare Liniară Etapă etc.

2) Nu conteaza daca sunt nevoie de a cumpăra produse sau sugestie pentru a construi proiectul,bine ati venit la contact cu noi.

1) Dacă aveți orice întrebări atunci când produsele de sosire sau timpul de lucru,vă rugăm să contactați cu noi, în avans și am promisiunea de a va oferi un rezonabile de a rezolva sulotions pentru tine.

2) feedback-ul Negativ nu va rezolva problemele, atât pentru noi,si Ne exprimam speranta de a avea o placuta de cooperare cu toți clienții și de a ne păstra întotdeauna pentru a îmbunătăți serviciile noastre și de calitate.

3) Suntem continuu de lucru pentru a oferi un 100% satisfăcătoare experiență de cumpărare pentru fiecare clienții,și sincer sper să pot obține dvs. de încredere de 5 stele feedback-ul.

Etichete: călătorie cârpe drumeții, sachel rucsacuri barbati, samsung a20e brida, pigment tatuaj scaun, păr perfect de nunta, salafi camere video, moleskine poseta de monede, retete salata on-line, salata de forma inel mare

Numărul De Model 17 L Suport
Nume De Brand BSTMOTION

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea