ZHIBAI Anioni Uscător de Păr Alb forma Cat Pliabil Pentru Păr Temperatura Mi Uscător de Călătorie Acasă, Uscător Portabil

2 031.62lei

3 386.03lei

-39 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Vă rugăm să rețineți ZHIBAI HL210 violet uscător de păr electrice este Chineză standard plug-in, va vom trimite potrivit adaptor plug, dacă este necesar.Vă rugăm să rețineți tensiunea nominală de Uscător este de 220V, este posibil să nu fi capabil să-l folosească dacă locală de alimentare cu energie electrică este de 110V.

Nume:ZHIBAI Anioni Uscător de Păr Model:HL321 Culoare:Roz Nominală de Intrare:220V-50Hz Putere:1800W Lungime Cablu de alimentare:1.7 m Temerature Gama:Cald/Fierbinte Și Rece/Rece Viteza Vântului:Moale/Strong Pachetul Contine:Uscator De Par/Instrucțiuni/Duza

Părți Nume

①Switch: ll vânt puternic,l moale vânt,o opri ②wind temperatura:vânt Cald,Supleant de vânt,vânt Rece ③Water lon indicator ④Wind canal ⑤Concentrator ⑥Wind canal ⑦Inlet ⑧Handle ⑨9Power cablu

Produs Caracteristică

1.Noi folosim de înaltă viteză motor și Inteligent termostat tehnologia pentru acest uscător de păr,usucă-ți părul ușor de interior spre exterior,se reduce focul deteriorarea parului. 2.Două punct, patru vânt temperatura, cu apă caldă și rece modul de ciclu,pentru diferite lungimi de par,oferă mai mult bogat suflare experiență. 3.lon tehnologie de ingrijire a parului, reduce în mod eficient static de energie electrică, strângeți scale de păr.

Înainte De Utilizare

Înainte de a utiliza aparatul pentru prima dată,trebuie să citiți și înțelegeți manualul de utilizare complet. .Ia în considerare manualul de utilizare ca parte a aparatelor și depozitați-l într-un loc sigur și accesibil,disponibil pentru referințe viitoare. - Asigura întotdeauna de tensiune pentru a fi utilizate corespunde tensiunea de alimentare înscrisă pe unitate(120v 60Hz)(230v50hz) -Alwaysswitch aparatul offbeforeputtingit jos,chiar dacă este doar pentru un moment. - Nu deconectați trăgând de cablu,apucați întotdeauna de ștecher și deconectați-l de la priză. .Nu folosiți uscătorul în apropierea gazelor inflamabile sau alte materiale.(cum ar fi benzen,diluant de vopsea,spray-uri,etc.) - Asta uscător de păr nu este recomandatpentru utilizarea într-o baie,scoateti aparatul din priza dupa utilizare, deoarece apropierea de apă prezintă un risc, chiar dacă uscătorul de păr este oprit.Ca un dispozitiv suplimentar în circuitul electric furnizarea de baie,au un nominal rezidual de funcționare curent de care nu depășește 30mA.Cereti instalatorului sfaturi. .Nu folosiți uscătorul de păr cu mâinile umede sau în baie și duș.Nu utilizați acest uscător de păr de lângă apă conținute în cadă-căzi,bazine sau alte nave.Nu lăsați sau stoca uscător de păr lângă o cadă, chiuvetă sau în alt loc sau va fi expus la apă și alte lichide sau umiditate ridicată.

Cum Să Utilizați

1.Conectați plug- 2.Porniți uscător de păr prin apăsarea tastei[o] 3.Împingeți comutatorul de alimentare [o] de viteze.După pornirea,intra direct vântul fierbinte mod cu culoarea portocaliu lumina pe.Apăsați Io] din nou,intră în vânt rece modul cu lumina albastra;Apăsați Io]încă o dată,intră în supleant mod de vânt cu lumină intermitentă.concentrator.

4.Conexiune magnetica 360" pivotante

5.Asigurați-vă că pentru a menține o distanță de 10 cm între părul tău și gura ta.Atenție: Ține-ți mâinile departe de admisie a aerului pentru a pentru a evita blocarea cu vânt.

6.După utilizare,opriți alimentarea și deconectați cablul de alimentare.

Despre Accesorii:

Magazinul nostru va oferi o putere corespunzătoare converter gratuit, în funcție de produsele achiziționate și de la priza de putere standard în țara dumneavoastră.

Despre Feedback-Ul:

Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să partajați fotografii și lăsați 5 stele feedback-ul pozitiv.

Etichete: nfh, uscător de păr, animale de companie uscător de, uscător de companie, sac de rufe cu uscător, moto ras, lepim, uscător de păr, vârtej uscător de păr, decor acasă

Timp pentru a pieței 2014
Origine NC(de Origine)
Material ABS
Portabilitate Mâner pliabil
Max. Putere 1600w
Utilizare pentru De Uz Casnic,Hotel,Turism
Numărul De Model HL210
culoare Alb
Tip de motor AC
Tensiune 210-240V
Element De Încălzire Infraroșu
Funcția Anioni
Caracteristică 2 Compact și portabil de design
Dimensiune 123.9*75.3*214.4cm(with nozzle)
Sursa De Alimentare electric
Tip De Element Uscător De Păr
Caracteristică 1 Caldă și rece circulație mod de vânt
Nume De Brand zhibai
Utilizarea De uz casnic
Da Global multi-funcția plug
Certificare CCC
Plug standard Euro
Duza tip Colectarea Duza
Numărul de trepte 2

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea