Noi 2000W Uscător de Păr Profesional 2 in 1 Perie cu Aer Cald Uscatoare de Par Ionic Negativ Părul cu Uscătorul de păr Vânt Puternic, Uscător de Cald

123.84lei

206.38lei

-39 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caracteristici:

2200W Vânt Puternic Putere: uscator De par are 2200W vânt puternic putere și poate să-ți usuci parul rapid, ceea ce este convenabil, eficient și de economisire a timpului.Mai mult decât atât, se adoptă de reducere a zgomotului de optimizare design pentru a vă oferi o mai plăcută experiența de utilizare.

2 Căldură + 3 Setări de Viteză: Găsiți dreptul de căldură și debitul de aer pentru tipul tau de par.

Vine cu o netezire concentrator și un concentrator de coafare,

Ion negativ Și Lumina Violet Pentru Îngrijirea Părului: ionic uscător de păr este, cu mare viteza de rotație și cuplu ridicat, și poate emite de îngrijire a părului lumina violet și eliberarea de îngrijire a părului ioni, hraneste parul in profunzime, repararea cântare de par si netezirea nedorite încreți și crearea păr strălucitor.

Distribuție echilibrată de Căldură: uscator De par foloseste ondulat fire de încălzire, care distribuie uniform caldura pentru a evita deteriorarea parului cauzate de temperaturi ridicate.

Etichete: perie uscator de par, 5 in 1 hair styler, oficial xiaomi, termostat, 2000 w uscător de păr, mijia termostat, xiaomi mija uscător de păr, termostat wifi xiaomi, mi iconic uscător de păr, perie uscator

Utilizarea Profesionale
Timp pentru a pieței 2014
Dimensiune 2
Tensiune 100-240v (Dual voltage)
Plug standard chineză
Tip de motor AC
Portabilitate Unfoldable mâner
Funcția Termostat
Numărul de trepte ≥ 5
Origine NC(de Origine)
Certificare CCC
Material ABS
Element De Încălzire Infraroșu
Numărul De Model 8833
Nume De Brand Xiaomi
Tip De Element Uscător De Păr
Max. Putere Mai mult de 2000 W
Duza tip De colectare a aerului&imprastiere
Sursa De Alimentare electric

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea