Manual De Nunta Buchetul Boutonniere Mire Mireasa, Domnisoara De Onoare, Mama Femei Încheietura Mâinii Flori Artificiale Flori Corsaje De Nunta Consumabile

16.72lei

18.58lei

-10 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Descriere: *Stare:100% de Brand Nou și de Înaltă Calitate,produs manual,este foarte Frumos pentru nunta/petrecere/bal,ect. *Tip de element:boutonniere mire/încheietura mâinii mână de flori *Cantitate Pachet:1 buc *Culori:ca imagine *Material: flori artificiale *Dimensiune:Despre 10cmX8cm *Notă: 1.Datorită lumină și ecran diferența și manual, elementul poate fi ușor diferite de cele din imagini. 2.Vă rugăm să permiteți-1-2cm diferențe datorită măsurare manual. 3.Vă mulțumesc pentru amabilitate, înțelegere.

Observați---cum de a comanda

Mod de transport maritim:

Nici un număr de Urmărire pentru comenzi mici( pentru pret ), pentru că va crește costul de a cumpara, noi doar incercam sa va oferim cel mai bun pret pentru tine.

China Post Obișnuit Pachet Mic Plus/ Prin intermediul vânzătorului mod de transport maritim---număr de urmărire poate verifica doar informații în vânzător de țară, nu există informații în cumpărător modelului țară.

China Post Aer Înregistrat Mail----puteți verifica informațiile de tot felul.

Rus prieteni vă rugăm să acorde o atenție:

1. furnizați numele complet.

2. Pachetul nevoie de mult timp, este mai bine să alegeți China Post Aer Înregistrat Mail.( dacă alegeți Vânzător este Metoda de Transport maritim , a NU se DESCHIDE Disputa în Termen de 60 de Zile ,multumesc )

Brazilian prieteni vă rugăm să acorde o atenție.

1. Cele mai pachetului nevoie de 20 la 50 de zile, dar puțini pachet nevoie de 70 la 90 de zile, e normal.

2 .100% Sugerează de a alege China Post Aer Înregistrat Mail.

Etichete: mult violet, elegant maneca, femeile corsaj de mână, broșă corsaj de mână, nume de flori, etaj flori, gri corsaj de mână, broderie india, rochie de domnisoara de onoare, flori, muguri

Materail Flori Artificiale
Tip De Element boutonniere nunta/flori încheietura
Dimensiune About 10cmX8cm
Cantitatea 1 buc
Numărul De Model GB10044
Tip Flori Artificiale
Stil Flori
Ocazie Nunta

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea