Iarna Jasmine Ghirlanda Forsythia Ușa Cununa de Iarnă Iasomie Fals Coroană de Flori Primavara-Vara Coroană de flori pentru Nunta Decor Acasă

69.21lei

87.58lei

-20 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Puncte:

1、Practice de Design: galben artificial ghirlanda măsoară aproximativ 20 de centimetri în diametru, și este dotat cu un rattan suport ghirlanda cadru, ceea ce îl face ideal pentru utilizarea în interior și exterior.

2、Premium Meșteșug: galben luminos coroană de flori este realizat din artificial împodobit de flori de primavara, care sunt acoperite cu față și spate, și este, de asemenea, decorat cu maro și durabil nuiele acoperă partea de jos a garland, astfel făcându-l perfect home decor.

3、mai Multe Scopuri: ghirlanda decorativa poate fi folosit în interior sau în aer liber și este un versatil accesoriu decorativ.Sau puteți închide ghirlanda pe șemineu și puneți-l pe ușa din față sau pe peretele din camera de zi.Acest coroană de flori va aduce o atmosferă plăcută pe tot parcursul anului.

4、Durabilitate Excelentă: artificial eucalipt ghirlanda caracteristici nu este nevoie pentru a depana ace sau de întreținere.Acest galben ghirlanda este UV-blocare pentru a preveni decolorare și devin durabile în următorii câțiva ani.Și poate dura pentru o lungă perioadă de timp chiar și atunci când este instalat pe o piscină în aer ușa.

5、Mic Sfat: din Cauza stoarcere în timpul transportului, aveți nevoie pentru a face unele ajustări pentru flori pentru a face ghirlanda arata mai grăsuț.

Caietul de sarcini:

Material: rattan crep, o parte cu flori

Dimensiuni: diametrul total - aproximativ 50cm/19.69 în

Greutate: aproximativ 400g

Lista De Ambalare:

Coroană de flori*1

Note:

1. Fiecare ghirlanda este manual, si 2cm de toleranță poate fi declanșat din cauza manual de măsură.

2. Poate exista o ușoară diferență în floare accesorii din fiecare lot, dar asta nu afectează starea generală de utilizare a produsului.

Etichete: festiv coroane de ghirlande, ușa coroană de flori, Willow coroană de flori, ghirlanda de pin, coroane de flori frumoase ghirlande, artificiale flori de iasomie, primăvara flober acasă, Zambile, primăvara artificială flori, beteala verde

Flori De Stil Cap De Floare
Stil Flori
Material Rattan
Clasificarea Flori Artificiale
Numărul De Model Iarna Jasmine Coroană De Flori Artificiale
Ocazie De crăciun
Tip Alte

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea