1 buc Dalta Puțin Avansate Rotativ Ciocan Dalta Pic Chrome Molybdenum Oțel Țiglă pentru SDS-Plus Ciocan Electric Cu Stocare de Caz

37.16lei

49.55lei

-25 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

1 buc Dalta Puțin Avansate Rotativ Ciocan Dalta Pic Chrome Molybdenum Oțel Țiglă pentru SDS-Plus Ciocan Electric Cu Stocare de Caz

Descriere

Construit dintr-călit și revenit aliaj crom-molibden-oțel, dalta dispune de un forjat în matriță corpul cu un nisip-sablare termina.

Acesta este conceput pentru beton și țiglă de ștergere și altă suprafață tare break-up, este compatibil cu toate SDS-plus electrice sau cu acumulator ciocane, adecvate pentru ciocane perforatoare, ciocane rotopercutoare și ciocane de demolare.

Caracteristici

- Culoare: așa Cum se arată

- Material: aliaj Crom-molibden-oțel

- Dimensiune: Aprox. 24 x 1,4 x 1,4 cm/ 9.4 x 9.4 x 0.55 inch (LxWxH)

- De înaltă rezistență intarit aliaj crom-molibden-oțel, mai greu și mai greu decât materiale obișnuite, care pot sta până la cele mai dure de utilizare.

- Îndepărtează fără efort și se desparte gresie, beton, caramida, zidarie si granit și alte suprafețe dure.Nu utilizați-l pentru burghiu din oțel.

- Se potrivește de forță industriale cu astfel de ciocane ciocane perforatoare, ciocane rotopercutoare și ciocane de demolare.

- Compatibil cu toate SDS-plus electrice sau cu acumulator hammer.

- Geometriei optime de dalta permite pentru o viață lungă.Extindeți puterea ta industriale de demolare și ciocane rotopercutoare cu această grele placi de daltă.

1 x Dalta

Etichete: rustic cupru placi, ciocan mini, ambarcațiunile de ciocan, set ciocan, sertizare ciocan, aliaj de oțel-molibden, sârmă, ciocan, dalta ciocan electric, timp adaptor sds, crom-molibden

Material Mâner Aliaj De Cupru
DIY Consumabile Pentru prelucrarea metalelor
Numărul De Model Avansate Rotativ Ciocan Dalta Pic
Nume De Brand WINOMO
Tip Ciocan Ciocan Ciocan
Caracteristici IZOLATE
Cap De Ciocan Material Aliaj De Cupru
Cerere Nail Hammer

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea