WSFS Fierbinte 13 Buc Automat Fereastra de Ciocan pentru situații de Urgență Mașina de Siguranță Ciocan Mașină de Urgență de Salvare a vietii Ciocan

342.24lei

412.31lei

-16 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Open Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; culoare: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produs-desc { width: 100%; height: 209px; } #descriere { width: 100%; height: 50%; } #detalii { width: 100%; height: 50%; } .ui-cutie-titlu { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-greutate: bold; background-color: #ddd; text-ancora: moșteni; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-cutie-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; de frontieră-top: 1px solid black; } WSFS Fierbinte 13 Buc Automat Fereastra de Ciocan pentru situații de Urgență Mașina de Siguranță Ciocan Mașină de Urgență de Salvare a vietiiCiocan

Această viață de economisire multifunctional masina ciocan de siguranță și centura de siguranță cutter este durabil și de încredere, permițându-vă să rapid ieșirea vehiculului dumneavoastră într-o situație de urgență.Luminoase de culoare portocalie face ușor de a găsi în întuneric sau dacă ești într-o stare de panică.

Dublu solid cap de con auto întrerupător de sticlă ciocan este conceput pentru a rupe auto ferestre de sticlă, astfel încât să puteți face cu ușurință o cale de a scăpa.care poate tăia centura destul de ușor.

Centura de tăiere este montat într-un seif cârlig curbat.De înaltă calitate, ascuțiți lama din otel eficient felii prin centurile de siguranță pentru a elibera tine și pasagerii.

Siguranța noastră ciocan de urgență instrument combină o protecție suportul pentru cap de con ciocan, făcându-l bine la toate aspectele.

Un plus de neprețuit pentru vehiculul dumneavoastră kit de siguranță, de urgență ciocan pauze geam lateral cu un efort minim, datorita oțel solid față-verso punct de grevă.

Nu te joci cu viața ta și a pasagerilor dumneavoastră.Dacă mașina se răstoarnă sau se blochează într-un alt vehicul s-ar putea prinde pe foc, așa că nu pot risca să fie prins în locul tău.Acest robust și de încredere, de siguranță auto ciocan este o piesă esențială de echipament care ar trebui să fie păstrat în vehiculul dumneavoastră, la toate ori, în cazul unor astfel de accidente.Cu un ascuțit fereastra breaker pentru a sparge sticla si un ultra-ascuțite centura de siguranta lama de tăiere, acest indispensabil de evacuare de urgență instrument rapid va elibera de epava de masina ta, în orice situație de urgență.Ingenios conceput, de salvare de urgență ciocan vă permite să ieși din vehicul rapid, astfel încât să pot sta de pericol în timp ce așteaptă ajutor.

Accesorii

Universal

culoare:negru

Material:metal

dimensiuni:192 x 73 x 35 mm

Conținutul Pachetului:

13 x Ciocan

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Despre Noi

Noi oferim un produs bun cu cel mai bun pret,ne-am sprijini cu Ridicata/Picătură de Transport maritim Pentru

1. Pentru Picătură de Transport maritim comanda, te rog remarca"dropshipping ordine", vom prioritiza.

2. Pentru en-Gros/Drop comenzi de Livrare, dacă aveți orice idei cu privire la prețul sau pachetului,vă rugăm să ne contactați în avans,vă vom oferi cele mai bune servicii pentru a satisface cerintele dumneavoastra.

Despre Plată

Dacă te întâlnești probleme atunci când efectuarea plății, vă rugăm să contactați Balioilhaircare.ro Centru de Servicii pentru Clienți pentru a cere ajutor:

Despre Transferurile

1.Vom trimite comenzi URGENT termen de 2-5 zile(cu excepția week-end și de sărbătorile naționale) după ce plata dvs. este completat în mod normal.

2.Vă rugăm să scrieți completati adresa de livrare corecta numărul de telefon și codul poștal, în special Rusia și Belarus cumpărători, vă rugăm să confirmați numele tău complet.

3 .Noi oferim atât postul de transport maritim și exprima shippings.Pentru cele mai multe țări, post livrare durează aproximativ 25-35 de zile lucrătoare, și mai mult pentru unele țări ca Brazilia, Peru.

Expres transport inlcude DHL, EMS, Balioilhaircare.ro Premium de Transport și Linii Speciale ca Aramex.Este nevoie de aproximativ 7 zile.(Se va întârzia, dacă țara dumneavoastră întâlni unele probleme,greva muncitorilor,vreme problemă și așa mai departe.)

Despre Servicii post-vânzare

Suntem vânzător de încredere, și ne-am nostru profesionist după-vânzare de servicii pentru toate obiceiurile noastre.Dacă există orice întrebare cu privire la scopul,vă rugăm să ne contactați în avans ,vom fi mereu aici până când veți obține un fericit răspunsul.

Despre Feedback-Ul

1. Vă rugăm să verificați pachetul și element atunci când vei ajunge cu grijă pentru a asigurați-vă că nu există nici o problemă.

2. Dacă aveți orice probleme sau nu sunt pe deplin mulțumit cu pachetul,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul negativ.Vom rezolva problema pentru a te satisface.

3. Dacă nu există nici o problemă, vă rugăm să ne lăsați 5 stele feedback-ul pozitiv.

Etichete: runda ciocan ciocan, hatsan, 3an, ciocan mini, ciocan de lemn, ciocan, caz ciocan, baterii ciocan flex, mașinist instrument, ochelari titularul mult

Tip Ciocan Ciocan Ciocan
Numărul De Model Instrumente
Cerere Ciocan Masinist
Nume De Brand ACAMPTAR
DIY Consumabile Prelucrarea lemnului

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea