Multi-Funcție Mini Masina De Instrument De Urgență

24.73lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Importanța & Nevoie De Masina De Evacuare Instrument

Acționa Ca Un Avantaj Pentru Viață La Momentul De Urgență Sau De Accidente

O mașină de urgență instrument este special conceput pentru o situație de urgență situație periculoasă.În general, există două funcții principale în care acestea excelent masina scăpa de instrumente sunt benefice – unul pentru taierea centurii de siguranță și alte pentru ruperea geamului lateral.

Acestea sunt compacte în dimensiune, astfel, acesta poate fi ușor stocate într-o mănușă de box și pot fi păstrate în vehicul.

Caracteristici:

100% de brand nou și de înaltă calitate, mașini multi-funcția de instrument de urgență este fabricat din durabil ABS+SKH-51 Material.

Ea are atât de ascuțit aparat de ras centura de tăiere și fereastra cu întrerupător de masina pentru corespunzătoare de siguranță și securitate în timpul unei situații de urgență sau accident.

Împingeți elementul pe sticlă, ea va sari dintr-o bucată de oțel, magie foarte puternică percutor, ar putea sparge geamul în 0.05 secunde, cu atât mai ușor centura de siguranță cutter cand caz de urgență.

Mini dimensiune de proiectare cu un breloc , ușoare, ușor de transportat oriunde te duci, fiecare moment poate aduce un sentiment de securitate.

Proiectat ergonomic, sofisticat și practice, de a salva mai mult spațiu.

Design de moda, cadou rafinat ambalare, poate fi folosit ca un cadou pentru familiile și prietenii.\ Caietul de sarcini: Dimensiune: 0.8 * 1.2 * 3.3 inci.Greutate: 45g.Culoare: Albastru / Negru / Rosu.Pachetul Include:

Alege Pachet...Pachetul A: Cumpara 1 Singura(Fara Reducere).Pachetul B: Vand 2 Buc(Plus Salva $9).Pachetul C : Vand 3 Buc(Plus Salva $16). Note: vă Rugăm să permiteți-ușor de măsurare abatere datorită măsurare manual.Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.

Etichete: breloc multitool, sanie snow, tamplarie hammer, ciocanul lui thor, piele wuta, cabinetul de avocat, unealtă multifuncțională, multitul, outillage, service scule de mână

Nume De Brand Zimir
DIY Consumabile Instalatii sanitare
Tip Ciocan Ciocan De Siguranță

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea