La modă copii Copii Lavabile Refolosibile Masca de Fata Cu Filtru Si Detasabila Ochi Scut mascarilla deportiva mondkapje#Z40

10.20lei

20.36lei

-49 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

"Dragi prieteni, bine ati venit la Magazinul Meu, ca urmare a posta ridica costul de transport maritim, este mult mai scump decât înainte.Vom ajusta metodele de transport în funcție de valoarea comenzii:

1. Dacă suma comenzii este mai mică de 5 dolari, va vom trimite prin intermediul economice metode de transport care îndeplinesc cerințele platformei (fără logistică de urmărire informație).

2. Dacă suma comenzii este mai mult de $5, va vom trimite prin metodele standard de transport maritim care îndeplinesc cerințele platformei (cu logistică de urmărire informații).

Sistemul va alege automat cea mai potrivită și cea mai rapidă metodă de transport maritim.

Vă rugăm să rețineți acest lucru înainte de a face comanda, mai ales mai puțin de 5 dolari. Vă mulțumim pentru înțelegere."

Conținutul Pachetului:

1 BUC Masca+2 BUC Filtru

Etichete: copilul dispoziția masca, masca de băiat mascota, bumbac masca, fata de moda masca, ochi măști de față cosmetice, masca de fata scut, masca reusabl, co2 senzor de gaz, mască cu filtru, copiii dispoziția masca

Origine China Continentală
Certificare NICI unul
Aplicabile Copii
Clasa de protecție NICI unul
Standard de siguranță NICI unul
Nume De Brand LovelyDaisy
Numărul De Model Masca
Funcția Anti-praf
Material Bumbac
Ciclul de viață Non-unică folosință

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea