1buc Unisex PM2.5 Masca de Fata Anti-poluare Masca Filtru de Carbon activ Introduce Lavabile Refolosibile Bumbac Gura, Masca pentru Adulti

16.60lei

27.67lei

-40 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Despre produs:

1. Materiale: adoptă superior antibacterian material de bumbac, confortabil, moale și piele-friendly, Non-toxic si inodor.

2. Moale și de Înaltă Elasticitate Ureche-loop-- agățat de ureche design, elasticitate mare, nu strans urechi, confortabil de purtat, superioare și inferioare arce sunt concepute în funcție de raportul de aur, care te face să arate frumos.De asemenea, potrivit pentru populare vedete care doresc să se ascundă de fani.

3. Funcția: Anti-poluare Masca protejează-ți gura și fața de praf, frig, frasin, polen, alergii, gripă, ceață și ceață, de evacuare a vehiculului, fumatul pasiv și așa mai departe.

4. Ideal pentru aer liber, precum ciclism, camping, drumetii, Meșteșuguri, de Grădinărit, de Călătorie, de Anonimat, în aer liber, la cumpărături, de a proteja gură și față în mod eficient.

5. O mărime se potrivește tuturor: Noastre masti de praf se potrivește unisex.La modă Diagonal Rombic Imprimare model este perfect pentru uzura de zi cu zi.

Caietul de sarcini:

Tip De Element: Gura Masca

Unitate: 1buc Masca cu 2 buc Filtre

Material: Bumbac + non-țesături

Aplicabile Gen: Unisex

Gratuit Dimensiune: unul mărime se potrivește tuturor.

Funcția: anti-ceata, anti-poluare industrială, anti-gaze de eșapament, anti-praf, anti-fumatul pasiv, anti-alergie la polen, cald, etc.

Potrivit sezon: tot parcursul anului

Tip model: Diagonal Rombic Imprimare

Descriere:

Măștile noastre utiliza filtru de carbon activ, Non-țesute + topit bumbac + carbon activ.

Atunci când ajustate pentru a se potrivi perfect, Respira Sănătos măști ajuta pentru a proteja impotriva microbilor, polen, praf, par de animale de companie & firele de par, alergeni, sporii de mucegai, de multe bacterii, efluenți de la tuse si stranut , si multe dintre particule care poluează aerul (toate 1.0 microni sau mai mari).

Această tehnologie de filtrare vă permite să respire mai ușor în timp ce cosit gazon, gradinarit, ingrijire animale de companie de familie, greblat frunze, ciclism, lucrează în birou, în timpul de călătorie, carpooling, lemn de lucru...performante de multe de zi cu zi de lucru și activități de agrement.

Notă:

1, plug-in filtru nu poate fi curățat, acesta este de obicei înlocuit o dată la 5-7 zile.Dacă la poluarea aerului este gravă, înlocuiți-l o dată la fiecare 2-3 zile.

2, filtrul de ulei pe film sau cu sediment lipicios petele sunt mai multe, vă rugăm să înlocuiți filtrul.

3, aerul nu curge, bietul de respirație sau de somn, interdicția de utilizare.

4, copiii sub vârsta de doi ani, interdicția de utilizare.

Metoda de curatare:

1. Propunerea de detergent neutru diluat cu apă, a pus pe masca în apă (scoateți filtrul), parte frecati usor, uscat la aerisit umbra.

2. Nu de mult se înmoaie în lichid de spălare sau apă, pentru a evita utilizarea de înălbitor.

3. Vă rugăm să aranja ciclu de curățare în funcție de utilizarea de recomandări generale 1-2 pe săptămână timp de curățare.

Pachetul include:

1 Buc * Măști De Gura

2 Buc * PM2.5 Filtre

Etichete: vanitatea chiuveta topuri, woodland războinic, vanitatea seturi ikea, poveste de jucării dolly, ochiurilor de plasă de oțel foto, suglasses titular, poveste de jucării magazin, vanko anime tub, sui detector de gaz

Cantitatea 1mask+2filters
Aplicabile Adult
Material bumbac masca
Clasa de protecție NICI unul
Numărul De Model A02030
Funcția Anti-praf
Origine China Continentală
Dimensiune adults mask
Nume De Brand Tcare
Ciclul de viață Non-unică folosință

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea