Reutilizabile Pânză Masti de Fata Lavabil Acoperitoare de Față, mai Ușor de Respirație Nas Gura Măști pentru a Călători Poluarea cu Praf de Protecție

18.33lei

30.56lei

-40 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caracteristică:

Masca de stil: Windproof Moda Măști de Față

Material: Tricotat

Gen: Unisex

Dimensiune: Dimensiune Gratuit (a se Vedea imagine pentru dimensiunea specifică)

Culoare: Galben, Roșu, Negru, Gri, Albastru, Verde

Notă:

Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului

Despre produs:

1. Acest produs va va proteja la exterior, rece, frasin, polen, ceață, ceață, vehicul de evacuare, fumatul pasiv și așa mai departe.

2. Razele ultraviolete sunt turnarea pe tot parcursul anului, mai ales vara.Un produs care acoperă întreaga față în mod eficient poate preveni arsurile solare.Este, de asemenea, curăță aerul în timp ce protejează de razele UV.

3. Este confortabil, moale, cu avantajele de sudoare de ștergere și respirabilitate excelenta.Are elastic ureche loop.O poti purta pentru o lungă perioadă de timp.Acesta poate fi ajustat în funcție de fata ta pentru a se potrivi mai bine.

4. Desigur, acesta poate fi de asemenea folosit ca un produs decorativ.Există multe culori fantezie, cum ar fi negru, verde, populare modele și așa mai departe.În plus, aceasta poate, de asemenea, acționează ca un capac, atunci când afară pentru o perioadă scurtă de timp sau atunci când nu doriți să facă.

5. Pachetul include: 2 buc filtre va veni cu fiecare gura masca.Pentru o varietate de locații, cum ar fi naveta, școlarizare, curatenie, gradinarit, drumeții și activități în aer liber.

Descriere:

1. Descriere produs: carbon Activat măști poate preveni eficient smog, industriale eșapament, fum de țigară, și alte gaze nocive în gazele de eșapament ale autovehiculelor pentru a proteja sănătatea umană.Potrivit pentru exterior, cumpărături, ciclism, schi, jogging, autobuze, spitale, metrou, etc.

2. Pachetul include: 1 x masca, 2 x filtru de carbon activ, proprietăți: 1. Moale și confortabil 2. Respirabil, lavabil și reutilizabil 3. Lungimea elastica largă ureche curea poate fi ajustat la 4 va. Fiecare masca cu 2 filtre cu carbon activ ar trebui să fie schimbat o dată sau de două ori pe săptămână

3. Cum să utilizați 1. Deschide masca și de a introduce un filtru de carbon activ 2. Acoperă-ți nasul și gura cu o mască 3. Reglați catarama de pe ambele părți ale măștii pentru cea mai bună poziție 4. Este recomandat să se spele de mână, nu înălbitor.

Pachetul Include:

1buc * Masca de Fata

2 buc * Filtre

Etichete: costum de anul măști, boston terrier masca, centura magnet, japoneze nas mască de protecție, dentare masca, tesatura masca, easycap, masca reusabl, Ffp3 3m, pandantive sunt drăguț

Funcția Anti-praf
Origine China Continentală
Numărul De Model A01985
Nume De Brand Tcare
Cantitatea 1mask+2filter
Aplicabile Adult
Material Tricotat
Clasa de protecție NICI unul
Dimensiune adults masks
Ciclul de viață Non-unică folosință

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea