În 2020 Față de Gura Masca de PM2.5 Respirație Supapa Маска Mascherine Masque Maska Cinci Etaje Mascherine De Protecție Anti-Praf, Filtru De Măști

20.15lei

26.84lei

-24 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Despre produs:

1. Moda cu măști de respirație supapa de design, clip nas pentru o potrivire confortabila, Permite ușor de permeabilitate la aer.Respirația supapa de design, aceeași poziție alternează două ori, se reduce căldura și acumularea de umiditate.Ideal pentru unisex femei și bărbați poartă în aer liber și în interior.Reglabil clema, confortabil de purtat, Ușor de utilizat.

2. Material: Bumbac Moale Respirabil+Carbon Activ. 5 strat de înaltă eficientă filer de bucăți.Aceasta gura masca este conceput cu un sistem de filtre.Fiecare măști kit-ul conține 2 buc Filtru, Filtru sunt Înlocuibile.

4. Moale Si Confortabil: fabricat din bumbac de înaltă calitate, fără colorant, nu chimic, blând pentru piele.Elastic confortabil clema, extra-moale ureche bucle elimina presiunea la urechi.Cârlig ureche măști, nu este ușor să renunțe, nu este nevoie să-l adapteze atunci când lucrezi o zi întreagă.

Metoda de curatare:

1, plug-in filtru nu poate fi curățat ,acesta este de obicei înlocuit o dată la 5-7 zile.Dacă la poluarea aerului este gravă, înlocuiți-l o dată la fiecare 2-3 zile.

2, propuse de detergent neutru diluat cu apă, a pus pe masca în apă(scoateți filtrul), parte frecati usor, uscat la umbra aerisit

3, nu de mult se înmoaie în lichid de spălare sau apă, pentru a evita utilizarea de înălbitor

4, vă rugăm să aranja ciclu de curățare în funcție de utilizarea de recomandări generale 1-2 pe săptămână timp de curățare.

Notă:

Te rog fi amabil remarcat,enumerate este produs și distribuit în străinătate și supusă legilor țării sale de origine.

Dacă aveți nevoie de mai multe filtre, vă rugăm să cumpere cu filtru separat din magazinul nostru.

Pachet:

1 x Moda Gura Masca

2pcsX PM2.5 hârtie de Filtru ( 2 buc/pachet )

Etichete: fata amuzant masca, masca rece pentru fata, 5 mască cu filtru, flori masca, macka, praf de carbon, funni masca, bumbac respirabil masca, rece masca de fata, otton

Cantitatea 1
Dimensiune Neutral
Tip De Element Măști
Material Bumbac
Ciclul de viață Non-unică folosință
Masca de stil Agățat de ureche tip pm2.5
Standard de siguranță GB/T 32610
Aplicabile gen Neutru/Atât Bărbații, cât și Femeile
Funcția Fumatul pasiv m
Origine China Continentală
Nume De Brand DOKALAN
Aplicabile Adult
Numărul De Model Rece-negru(negru supapa cu filtru 2)
Categorie Masca cald
Certificare NICI unul
Clasa de protecție NICI unul

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea