2020 Reîncărcabilă tuns tunsoare frizer cutter de tuns iarba masina de debitat aparat de Ras trimmer de tuns barba de tuns pentru barbati

115.58lei

231.16lei

-50 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

2020 nou profesionale de tuns frizerie fără fir tunsoare Sculptura cutter reîncărcabilă aparat de Ras trimmer barba de tuns pentru barbati

Produsul Nostru De Bază Avantaje

Produsele noastre pot fi direct percepute de către USB, și cele mai multe dintre acest tip de tuns părul de pe piață sunt echipate cu baterii reîncărcabile, care sunt prea complicate pentru a utiliza și nu sunt ușor de transportat.

Principalele accesorii ale fiecărui element sunt după cum urmează:

Cinci modele de bază vă permite să-l folosească cu încredere.

Core Design 1: metode Inovatoare de conversie de frecvență motor,20000 rpm, putere puternic, rapid tăierea părului, a salva o mulțime de păr de tăiere timp.

Core Design 2: 1200mah de mare capacitate baterie de litiu, poate fi folosit pentru aproape o lună după încărcare timp de 1,5 ore.

Core Design 3: Smart USB de încărcare cip de control, direct de încărcare, pentru a evita probleme de a utiliza bateria.

Încărcare inteligentă de control, lumină roșie în timpul încărcării, lumina roșie se transformă în verde după încărcare.

Core Design 4: de înaltă rezistență din aliaj de titan cap de tăiere are o mai mare rezistență mecanică și durată de viață mai lungă.

Puterea display (doar LCD tuns poate afișa inteligent de putere)

LCD tuns poate afișa inteligent puterea și funcționează mai inteligent pentru a preveni insuficientă putere de a afecta munca.

Core Design 5: unic design industrial și excelent gravura laser procesul de a crea un extraordinar impact vizual.

Item 2: Caracteristicile Produsului Acumulator Versiune

1).Buddha-Baterie; 2).Dragon-Baterie; 3).Argint-Baterie; 4).Negru-Baatery; Notă: În scopul de a crea cea mai mare valoare pentru clienții noștri respectate, produsele noastre sunt împărțite în fără cutii și cutii.Pretul fara cutie este accesibil.

Principalele accesorii ale fiecărui element sunt după cum urmează:

Aceeași funcție ca și USB de tip.E doar un design diferit în metoda de încărcare.Să clienții noștri au mai multe opțiuni personalizate.

A crea în mod eficient coafura ta preferata, fiecare detaliu este turnat în confortul de viață aduse de tehnologie.

Ultra-subțire cu lama de design, de trei-dimensional de sprijin, nu este ușor să slăbiți, se potrivesc mai bine cu părul.Este mult mai confortabil de utilizat.

De înaltă rezistență din aliaj de titan cap de tăiere îmbunătățește rezistența mecanică a produsului și durata de viață este mai lungă și mai fiabile.

Etichete: mașină de tuns parul de reparare, nara, f17 tuns, barba machin, omul de tuns, trimmer pentru barbati, calla cutter, 606 rulment, conturul de tăiere, 51105 rulment

Numărul De Model H030
Tipul De Produs 1 Parul Tuns aparat de Ras trimmer
Mărfuri De Certificare A Calității UL
Dimensiune Rechargeable
Nume De Brand Kemei
Material Tungsten Din Oțel
Tipul De Produs 2 Mașină De Tuns Parul

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea