Reutilizabile non-toxice rat capcane cușcă de șoareci controlul rozătoarelor momeala hamster capcana din plastic transparent canal live cursă de șoareci

10.65lei

18.99lei

-43 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Descriere:

1buc Mouse-ul Capcana Uman Rozătoare Catcher Prinde Șoareci în Viață Transparent Smart Capcana Mouse-ul Nu Ucide Live Prinde

Ești încă griji mouse-ul?

Vă rugăm să nu pierdeți banii pe alte produse.

Atâta timp cât ai cumpara acest produs, este suficient!

Produsele sunt conforme cu certificare CE, în condiții de siguranță și inofensiv

100% poate prinde mouse-ul.

100% va satisface.

Vom livra cât mai repede posibil

Material: ABS

Culoare: așa Cum se arată.

Dimensiuni: 29 * 7.5 * 9.5 cm (L * W * H).

Caietul de sarcini:

Caracteristici:

100% de brand nou și de înaltă calitate

Acesta conține gauri de aer în construcție, permițând șoareci să respire și să rămână în viață, atunci când prins în interiorul.

Copiii și animalele de companie pot rula riscul de a fi muscatura de mouse-ul tradițional clipuri sau tampoane lipicioase.Folosind această capcană mouse-ul, e mult mai sigur pentru copii si animale de companie.

Puteți utiliza această capcană mouse-ul pentru a prinde-le în loc de a ucide, care este mult mai bine decât oribil inumane sticky pad-uri și capcane mouse-ul.Avem aer houls design să le respirație, puteți elibera-le departe, dacă preferați.

Oferă un mod tradițional de a prinde șoareci fără a fi nevoie de energie electrică sau de substanțe chimice nocive, eliminând pericolul de șoc electric și intoxicații.

Pachetul Inclus:

1* capcana mouse-ul

Note:

1. De măsurare a elementului întins pe masă poate provoca o ușoară diferență.

2. Culoarea reală a elementului poate fi ușor diferit față de imaginile prezentate pe site-ul cauzat de mai mulți factori, cum ar fi luminozitatea monitorului și luminozitatea luminii atunci când luare de fotografie.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Etichete: rat prinde cușcă, capcana mouse-ul, cusca rat, capcana soareci, otravă de șobolani lume, cusca iepure, Prinde soareci, pest capcana, jucarie hamster, capcana de iepure

Dropshipping,En-Gros Suport
Material ABS
Dimensiune 29 * 7.5 * 9.5cm
Origine NC(de Origine)

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea