25Pcs Galben Zbura de Fructe Capcane Impermeabil Dual-Sided Capcane de Insecte care Zboară Catcher pentru Interior Exterior

31.92lei

45.59lei

-29 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caracteristici:

Naturale de combatere a Dăunătorilor - Toate insectele au phototaxis.Aceste capcane lipicioase sunt special concepute în galben, care are o mare recurs la diverse dăunători care zboară.Apoi lipici va prinde cu ușurință-le și de a controla infestarea.

Ecologic - O absolut ecologic și economic mod de a controla dăunătorii plantelor.Realizate din materiale non-toxice, nu este nevoie să plătească pentru pesticide toxice, total mediu-în condiții de siguranță și poluare-free.

Adeziv puternic - foarte puternic adezivă pe ambele părți, adezivul este rezistent la UV, rezistent la apă și de lungă durată.Nu este nevoie să vă faceți griji despre a pierde aderenta, doar înlocuiți-le după ce a fost complet acoperită cu dăunători.

Ușor De Utilizat - pur și simplu coaja de pe laterale două foi de acoperire și locul într-un ghiveci cu condiția flexibil cârlig și instrument de săpat.Foarte simplu de utilizat, fără instrumente sofisticate necesare.

Aplicarea pe scară largă - Mare pentru captarea de plante insecte, cum ar fi afide, frunze de mineri, țînțari ciuperca, alb muște, musculițe.Potrivit pentru livada, legume de câmp, casa verde, ghiveci și mai mult.

Caietul de sarcini:

Tip De Element: Galben Capcane Lipicioase

Material: Impermeabil Adeziv Puternic

Culoare: Galben

Dimensiune produs: 13 x 8cm / 5.1 x 3.1"

CANTITATE: 25pcs

Notă:

Vă rugăm să permiteți-1-3 cm (0.4-1.18") diferența din cauza manuală de măsurare și de variație de culoare pentru diferite setarea de afișare.

Multumesc pentru intelegere, o zi bună!

Pachetul Include:

25 x Galben Capcane Lipicioase

25 x Flexibil Alb Cârlige

1 x Instrument de Săpat

Lista de ambalare

Pachetul Include:

25 x Galben Capcane Lipicioase

25 x Flexibil Alb Cârlige

1 x Instrument de Săpat

Etichete: zbura, zbura net capcana, fli capcana, flytrap, fly catcher criminal, bug catcher, capcana de viespi, fly catcher, Insecte, capcana

Numărul De Model 1469907
Pest Tip Zboara
Nume De Brand Nosii
Setați Tipul No

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea