50sheets/lot Inkjet Hârtie de Transfer de Căldură pentru Lumina de Culoare Tesatura Dimensiune A4 Fier Pe hârtie de transfer de căldură inkjet Termo-transfer de hârtie

161.00lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

fier pentru transfer termic, hârtie de transfer, de transferuri de căldură pentru îmbrăcăminte, papier transfert textile, hârtie de transfer de căldură, fier de călcat pe suport de hârtie, transfert de chaleur,transfer Termic pentru tricouri, textile, hârtie de transfer, imprimantă termică a4, hârtie de transfer de căldură

50sheets/lot Inkjet Hârtie de Transfer de Căldură pentru Lumina de Culoare Tesatura Dimensiune A4 Fier Pe hârtie de transfer de căldură inkjet Termo-transfer de hârtie

Pachetul inclus:

50 de coli A4, inkjet hârtie de transfer de căldură pentru lumina de culoare tesatura

Caracteristici:

1) Dimensiune: A4(297X210mm)

2) Potrivit pentru transferul imaginilor pe orice alb sau lumina țesături colorate

3) le puteți utiliza cu cele mai multe de tesaturi si suprafete care pot fi în condiții de siguranță de mână călcate, cum ar fi T-shirt, tricou, haine, imbracaminte, palarii, genti, perne, perne, mouse pad-uri, batiste, măști, decoratiuni, etc.

4) Ascuțit printuri cu nici o sângerare sau penaj

5) Instant de uscare și compatibil cu toate imprimantele Inkjet

6) Funcțional atât pentru căldură mașină de presă și de fier (NU utilizați funcția de abur)

Instructiuni De Operare:

1. Oglinda De Imprimare

- Se aplică hârtie de transfer de la un color inkjet printer.Flip imagine pentru a fi transferate pe orizontală.Vă recomandăm să selectați "Calitate Foto Inkjet Hârtie" modul în "Printer Media Type" pentru satisfăcătoare rezultate de imprimare.

- Imprima imaginea în oglindă pe hârtie de transfer, și lăsați-l să se usuce timp de aproximativ 10 minute înainte de a transfera.

- Tăiați neimprimate zonă goală, lăsând imaginea o marjă îngustă de 5 mm.

2. Transferul

- Se incalzeste căldură mașină de presă, și a stabilit recomandat transferul de temperatura la 185°C.

Dacă utilizați fier de călcat, vă rugăm să se încălzească până la setarea cea mai mare temperatura (aproximativ 2 până la 3 minute), NU utilizați funcția de abur.

- Așezați hârtie de transfer pe textile cu imprimate (imagine) orientată în jos și de transfer pentru 15-30 de secunde sub o anumită presiune.

- Coaja de pe suport de hârtie imediat atunci când transferul este de peste, sau atunci când este încălzit sau răcit, pentru cele mai bune rezultate.

3. Masina De Spalat Sfaturi

- După transferarea, este mai bine să nu să se spele textile în 24 de ore.

- Se spală textile în 30-40°C apă sau apă rece, cu transferate model interior.

- Nu se spală cu puternic alcalin detergenți, și nici un înălbitor.Evitați frecarea transferat model prea greu.

- Nu stoarce.Linie uscate în umbră recomandat.

Transferul de Căldură de Presă:

Transferul cu Fier:

Shippment 1. Toate articolele vor fi expediate în termen de 1 zi lucrătoare .TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO) 2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

6. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!7. Ora de sosire depinde de o serie de factori și diferite domenii:

*Plata 1. Acceptam alipay aici. 2. Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW. *Garanție Și Returnare 1. Tuturor produselor pe care le vinde sunt în bună calitate și sub strictă de examinare înainte de a fi expediate.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a evita orice problemă de calitate. 2. Am promisiunea de garanție pentru calitate într-un an și vom repara gratuit.Se întoarce de transport maritim ar trebui să fie plătite de către client. 3. Satisfactia dumneavoastra a produselor noastre este garantata.Dacă nu sunteți mulțumit cu produsul, puteți returna bunurile de schimb, dar vă rugăm să comunice cu noi, înainte de a reveni.Transport maritim și de manipulare taxa nu este rambursabil și clientul ar trebui să fie responsabil pentru toate taxele de returnare și reshipping.Întoarce toate elementele trebuie să fie în stare bună.Acestea trebuie să fie în stare de resalable.Oamenii defecte nu sunt de garantare, cum ar fi rupt, zgâriat și așa mai departe. *Customer service 1. Dacă sunteți satisface cu livrarea bunurilor, vă rugăm să ajute pentru a lăsa feedback-ul pozitiv și vom face același lucru pentru tine. 2. Ne pasă de clienții noștri de valoare, și va depune eforturi pentru a rezolva orice probleme neașteptate. 3. Dacă nu se satisface cu produsele, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați în timp, și trimite un mesaj în primul rând, înainte de a pleca feedback-ul negativ sau deschide orice disputa de pe alibaba.Vom face întotdeauna cele mai bune noastre de a rezolva problema și de a trăi până la satisfacția dumneavoastră.

Etichete: fier de transfer de hârtie, i2c pwm, 60v dc de alimentare, cricut fier hârtie de transfer, fier de transferuri fier de hârtie, stc 1000 termostat, 220 touch, căldură de transfer de hârtie, capul pen, 50v dc de alimentare

inkjet printer Pentru toate Tipurile de Imprimante Inkjet
Utilizare Îmbrăcăminte&Textil&Tesatura
Fier Pe Hârtie De Transfer Fier-pe Hârtie de Imprimare
TOner Cu unele Imprimante cu Jet de cerneală
Tip Pictura Hârtie
Nume De Brand SUNTEK
Numărul De Model STC-T02
Pictura Tip De Hârtie Hârtie de Transfer
culoare Lumina De Culoare
Hârtie de Transfer de tip Hârtie De Transfer De Căldură
Mediu Tricou haine, genți, pălării etc.

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea