CB098 Plus Dimensiune Push-Up Sutien Dantelă Subțire Respirabil Femei Lenjerie Sprijin Defileu Femme Reglabil Sutien Minimizer

39.56lei

62.81lei

-37 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

CB098 Plus Dimensiune Push-Up Sutien Dantelă Subțire Respirabil Femei Lenjerie Sprijin Defileu Femme Reglabil Sutien Minimizer

Notă: Cupa și Cupa B au patru randuri de catarame, subțire cupa 1cm.Cupa CDE are cinci randuri de catarame, subțire cupa 0,8 cm.

Metoda De Spălare: 1:vă Rugăm să curățați-l separat de alte haine pentru a evita să fie vopsite în procesul de curățare. 2:a nu se folosi înălbitor pentru a curăța, pentru a evita decolorarea, imbatranire. 3:vă Rugăm să alegeți un detergent neutru și macerat timp de aproximativ 10 minute înainte de curățare. 4:în Cazul în care sutien conține jante vă rugăm să-l spele de mână.Încercați să evitați folosirea masina de spalat rufe. 5:vă Rugăm să nu pune un sutien de la expunerea la soare.Te rog pune-l într-un loc răcoros, bine ventilat și lăsați-l să se usuce la aer.

Transport

1. Noastre procesul de livrare : Plata pentru succes - Verificați depozit - Verifica hainele - poștaș pentru a ridica - de Așteptare pentru tine să vă conectați . 2. Mod de transport maritim : în mod Normal , vom trimite bunurile în felul în care ai ales , Dacă ați cumpărat în vrac , vom alege cel mai rapid mod de a trimite . 3. Dacă tu nu va primi marfa la timp , vă rugăm să ne contactați la rambursare sau de a prelungi cumpărătorului de protecție de timp .Nu vă faceți griji !

Note

1. Vă rugăm să alegeți mărimea potrivită referim la dimensiunea diagramă , este important pentru noi !Dacă nu înțeleg dimensiune , va rugam sa ne contactati , va vom ajuta . 2. Vă rugăm să mergeți la magazinul nostru , există mai multe produse , va fi ca ei ! 3. Dacă aveți orice întrebare , vă rugăm să contactați cu noi , va Vom oferi o experiență satisfăcătoare .

Servicii post-vânzare

1. Dacă aveți și place produsele noastre , feedback-ul pozitiv este foarte apreciat și vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră . 2. Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi negativ sau neutru , fiți siguri că vom rezolva problema în cel mai bun mod .

Etichete: sc600 suport kit, naturale cavaler de onoare, cercei cu perle cm, samsung a8 pompom, osu femeile studii, hks bate toba, ps5 coajă de locuințe, furtun de cauciuc de 10x10, pungă de hârtie de scris

Model Tip Florale
Material Dantela
Forma Cupa Trei Sferturi(3/4 Cana)
Curea Tip Convertibile Curele
Sugestiv Sexual No
Cana Tip Subțire
Se potrivesc FEMEI
Dimensiune Plus size C D E Cup
Caracteristici Dantelă și broderie
Sutien Stil Minimizer
Numărul De Model CB098
Tip De Element Sutiene
Suport Tip Underwire
Tip De Închidere Înapoi De Închidere
Origine NC(de Origine)
Decor Dantela
Obscene Imagine No
Gen FEMEI
Stil Sexy

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea