DAIWA COASTĂ SV TW 150HS 150HSL 150XS 150XSL SV Bobina Moale Buton de Pescuit de apă Sărată Profil Scăzut Baitcasting Reel Rolă de Pescuit

935.49lei

1 870.99lei

-50 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

modname=ckeditor

Un nou dimensiuni baitcaster conceput pentru a aborda lumina, țărm, apă sărată entuziaști, COASTĂ SV TW 150. Ideal pentru Gulf Coast sebastă și păstrăv pătat de specialiști în cazul în care, acoperit de mase plastice și plută popping set-up-uri sunt populare.Cu role multe caracteristici, se va ușor de crossover în multe țărm de apă sărată aplicații de pe orice coasta.Rola este mic, compact și palmable.Ea are un profund 150 Dimensiune Bobină într-o 100 Dimensiune Rola Organism.SV Bobina este puternic și capabil de a suporta presiuni de împletit linie.T-Wing System permite rând pentru a trece în mod liber, fără frecare, prin nivelul de vânt ochi, pe o perioadă lungă de distributie.Mici tambur este substanțială și robust construit în jurul unui cadru din Aluminiu și Aluminiu partea de înmatriculare.Inovatoare Zaion Trageți Star este o "înaltă densitate" carbon tulpina material care este cu 20 la sută mai puternic și 50 la sută mai ușoare decât tradiționale de nailon și aluminim.Un 100mm Cuprins Ocupe face greu de demarare confortabil și natural.Dacă o aborda lumina de coastă cal de povară baitcaster este pe lista ta de dorinte, uită-te nu mai mult de Daiwa e mic, compact, dar puternic de COASTĂ SV TW 150, o baitcaster pentru astăzi pescar.

-luminum Cadru și Aluminiu Partea de Placa

-8 Sistem de Rulment (2CRBB + 5BB + 1RB)

-T-Wing System

-ZAION Stele Drag

-100mm Cuprins Mâner

-SV Spool

1. Feedback-ul dvs. este foarte important pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru, vă rugăm să ia câteva secunde să lăsați 5 stele feedback-ul, vă mulțumesc foarte mult.

2. Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele sau serviciile noastre, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați, vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema.Vă rugăm să nu lăsați un feedback negativ, fără nici o comunicare.

Etichete: clește de pescuit de pescuit, învârtirea, 6000 tambur, bobina daiwa foc, legalis 4000, mâner mobilier, pește tambur shimano, real casting tambur, pech, pește tambur

Features8 O Linie de Lumină Baitcaster ei bine, potrivit pentru finețe aplicații
Poziția stream
Features2 Pene Greutate de 6,9-uncii
Metoda De Pescuit Bait Casting
Features3 Magforce-Z exprimate de control
Features9 Negru mat cu Finisaj Personalizat Spider Grafica
Features1 Compact 38mm Dimensiune
Momeli De Tip Fals Momeala
Nume De Brand Daiwa
Rulmenți 7+1BB
Role De Pescuit Tip Pre-Încărcare Roata De Tors
Dimensiune 150HS150HSL 150XS 150XSL
Features7 Cadru din aluminiu pentru rezistență și rigiditate buna performanta
Numărul De Model DAIWA COASTĂ SV TW
Origine Mii RON(de Origine)
Greutate About 250kg
Features5 T-Wing System
Features4 Zero Reglare
Features6 Reproiectat Soft Touch Mâner Butoane
Raport De Transmisie (7.1

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea