De înaltă Calitate de Pescuit Tambur 7.2:1 Raport de transmisie de Mare Viteză de Filare Tambur cu Stanga Dreapta Aluminiu Bobina se Ocupe de Pescuit Tambur

81.72lei

121.98lei

-33 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

De înaltă Calitate de Pescuit Tambur 7.2:1 Raport de transmisie de Mare Viteză de Filare Tambur cu Stanga Dreapta Aluminiu Bobina se Ocupe de Pescuit Tambur

Usor de folosit - raport de transmisie 7.2: 1. Precis sistem de viteze și confortabil mânere laterale a face pescuitul mai usor.EVA se ocupe nu este detașabil, astfel încât vă rugăm să verificați nevoile tale inainte de a cumpara.

Ușor de transportat - compact rolă de pescuit are un nailon structură și un sistem de echilibrare stabil.Greutatea totală este de 215 grame.Îl puteți folosi ca un carry-on instrument în pescuit rucsac sau geanta de voiaj și ia-o oriunde pentru a pescui.

Performanțe remarcabile Noastre role de pescuit include o suprafață netedă și puternic sistem de tracțiune.Electromagnetice, sistemul de frânare are 9 viteze, și puteți alege diferite viteze în funcție de nivelul de calificare.Ceramica buclă de sârmă nu numai protejează linia de pescuit, dar permite, de asemenea, linia de pescuit pentru a fi aruncat mai lin.

De înaltă calitate - Atât de frână ax și role au de înaltă rezistență, durabilitate și rezistență la uzură.Structura de ansamblu este foarte compact, rezistent la coroziune.Și este dificil să se deformeze și să se aplece.Acesta are o durată lungă de viață.

Versatil - navele de pescuit sunt potrivit pentru iazuri, zonele off-shore, apă sărată, apă dulce, lacuri, râuri, pâraie.Este perfect pentru incepatori sau experimentati pescari.

pescuit tambur, tambur filare.

"Caietul de sarcini:

Culoare: așa cum se arată

Material: metal, plastic, ceramica

Dimensiune produs: 10*10*15 cm

Greutate produs: 215g

Pachetul inclus:

1* rolă de Pescuit"

CUMPĂRĂTORII ARATĂ:

Etichete: clește de pescuit de pescuit, cutii de pescuit instrumente, învârtirea, okuma reed tambur, bobina de feeder, Bobina, artificiale de pescuit la spining, roșu tambur filare, tambur mosor, ekfan buton

Metoda De Pescuit Filare
Momeli De Tip Fals Momeala
Origine NC(de Origine)
Poziția stream
Numărul De Model rolă de pescuit
Raport De Transmisie 7.2
Role De Pescuit Tip Roata De Mana

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea