Momeala uimitor. MEPPs syclops fosfo Nr. 2 (17g) csfp004175

25.89lei

28.78lei

-10 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

O serie de sclipici fosfo sau glo această primă luminos strălucește perfect distins în întuneric, la orice adâncime și în orice vreme datorită glow-in-the-întuneric tehnologie.Profilul complex al syclops strălucire a zece fețe de reflexia luminii.Mișcarea ei este foarte precis imita pește viu-ideal potențialul de sacrificiu de un prădător.

Consistența jocului este garantat la orice cabluri de viteză.Această caracteristică facilitează și rapid de acoperire a unor suprafețe mari de ape stătătoare (Stiuca, Sudak, biban), și oferă o modalitate convenabilă de captură pentru curs (somon, kumja, păstrăv).Nada se mișcă alternativ cu val de formare mișcări, vibrații și partea leagănă ca un pește adevărat.

Datorită dubla îndoire a străluci, syclopus mișcări caracteristice pot fi salvate la orice viteza.Această caracteristică vă permite să rapid și de a depăși distanțe atât de calm de apă și curent rapid.

Caracteristici:

Tip: Unda

Greutate: 17 GR.

Culoare: albastru-acumularea

Model: Syclops

Etichete: pește lingura, spinner păstrăv, logo-ul volkswagen touareg, m277dw, cârlig de pește, spinner bait, mocheta vw, mepps syclop, deputații europeni, deputații original

Origine RU(de Origine)
Nume De Brand Alte

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea