Electrică Automată, Cârlig de Pește Leagă Instrument de Pescuit Cârlig Nod care Leagă Tool Dispozitiv de Pescuit Cârlig de Rangul Mașină ASD88

35.35lei

55.21lei

-35 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Electrică Automată, Cârlig de Pește Leagă Instrument de Pescuit Cârlig Nod care Leagă Tool Dispozitiv de Pescuit Cârlig de Rangul Mașină ASD88 Descriere:

Caracteristici:

1. Ușor De Utilizat: complet automat undiță înnodare instrument vă poate ajuta rapid lega orice subțire linie de pescuit la undiță.Potrivit pentru Slim Cârlige.

2. Nu Doare: Ușor de utilizat Evita fir de pescuit afectate de cârlig.Crește tensiunea de putere între cârlig și firul.Un pescuit eficient și în condiții de siguranță.foarte usor de utilizat, face munca mai usoara.

3. De înaltă Tehnologie, Design: de Înaltă tehnologie, design. 30 de Secunde legat un cârlig fără a răni mâna ta și consumatoare de timp.

4. De înaltă Performanță: După cravată-up, automat cârlig tyer aparatul poate fi folosit direct pentru concurs.Nu există nici o diferență între putere și pure de mână-obligatoriu.Fără cute sunt îndoite, înăuntru a gambei este curat, fire este curat, iar firul este scurt.

5. Premium Material: aparatul este fabricat din material ABS, care are puternice efecte de rezistență, duritate mai mare și mai puternic picături de rezistență, nu ușor de varsta.Unele piese sunt realizate din oțel inoxidabil pentru protecția împotriva ruginii.

Notificare:

1. Culoarea reală poate fi ușor diferită de imaginea din diferite monitoriza și efect de lumină.Vă rugăm să permiteți-1-3cm abatere datorită măsurare manual.

2. Obiectele pot avea Logo-ul, dacă vrei să știi, vă rugăm să ne contactați.Dacă te superi, te rog nu licita.

Caietul de sarcini:

Tip: Electric Automat Cârlig De Pește Leagă Instrument

Material: ABS

Culoare: rosu/negru

Alimentare: 2 baterii AAA(nu sunt incluse)

Dimensiuni: 84*70*16mm

Pachetul Include:

1 x Electrică Automată, Cârlig de Pește Leagă Instrument

Etichete: cutii de pescuit instrumente, pește tackl, cârlig harpon, arc nod, cârlig de pește, catcher pește, pentru ton, pescuit grele clește, pescuit feeder dispozitive, samsung galaxy a70 display lcd touch screen

Tip Harpon
Dimensiune 20.00*20.00*15.00cm
Material ABS
Nume De Brand elenxs

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea