Marea BRITANIE Stoc Reglabil Sta Ghemuit Split Barbell Rack Mreana Ghemuit Cadru Corp Greutate de Ridicare Barbell Rack Echipamente de Fitness

318.62lei

482.76lei

-34 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Pachetul Include: De

1 x Squat Rack (Set)

Caietul de sarcini:

Material: Metal

Dimensiune: 50x50x165cm (20x20x65in)

Culoare: Negru

Notă: Bara nu este inclus.

Caracteristici:

- De ÎNALTĂ CALITATE: Acest barbell rack este fabricat din grele tub de oțel cadru.

- PRACTICE: Ideal pentru genuflexiuni și prese banc - Potrivit pentru utilizarea cu ambele standard și dimensiuni Olimpice baruri.

- ANTI-ALUNECARE: mreana banc de presa stă cu picioarele tampoane echipat cu anti-derapant pentru a evita deteriorarea podelei, care a crescut, de asemenea, de securitate.

- REGLABIL: mreana standuri au reglabil ace de siguranță pe fiecare post pentru a vă ajuta să se adapteze la profit înălțime pentru a satisface nevoia ta.

- În condiții de SIGURANȚĂ și SIGUR: Pentru un plus de asta reglabil squat rack de siguranță și stabilitate, vom folosi de înaltă calitate de metal nuci echipat cu interior non-alunecare de șaibe.Vă rugăm să folosiți o cheie pentru a fixa nuci.Nuci nu poate fi pe deplin strânse de mână.

Notificare:

1.Vă rugăm să permiteți-1-2cm de eroare din cauza manuală de măsurare.

2.Culorile pot fi diferite ca diferența de afișare,vă rugăm să înțelegeți.

{infomodule}

Etichete: cabinetul raft suport, ghemuit adânc mașină, sprijin ghemuit, jumătate rack, ghemuit, autocolant marea britanie, squat rack, dumbbel, sta ghemuit, sari coarda

Dimensiune 50x50x165cm (20x20x65in)
Origine NC(de Origine)
Material Metal
Notă Bara nu este inclus.

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea