10/11 Viteză Lanț de Bicicletă Full Hollow Lanț de Bicicletă de Munte Biciclete Rutier Gol Lanț Ultra Light 116L Aur, Argint

87.21lei

178.01lei

-51 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caracteristici:

*1. Uzura rezistent la tratament termic este mult mai durabil, și componente ale lanțului sunt uniform tratat termic pentru a consolida rigiditate și rezistență.

*2. Design de cioplire în noroi găuri, ridicarea de pierdere în greutate, convenabil de descărcare de gestiune de canalizare, reducând acumularea de murdărie și o curățare mai ușoară.

*3. Mare operațiune acuitatea schimburi instantaneu, rapid surprinde trecerea de acțiune, lichidare punct este mai rapid, funcționare între dinți este mult mai stabil, și de echitatie este mai lin.

*4. Lantul vine cu o magie cataramă, care pot fi instalate rapid fara unelte.

Caietul de sarcini:

Nume: sport biciclete de munte lanț

Tipuri: 10/11speed jumătate gol și plin gol lanț

Lungime: 116 link-uri

Viteza: 10/11speed

Culoare: Argint/Aur

Greutate:

10speed Complet gol de aur: despre 245g

10speed Complet gol argint: despre 245g

11speed Complet gol de aur: despre 246g

11speed Complet gol argint: despre 246g

Cutie

Utilizare: poate fi folosit pentru 10/11-viteza de biciclete de munte biciclete rutier.

Lista De Produse:

1*Lanț

Notă:

1. Toate imaginile sunt profesional de culoare-codificate, dar din cauza diferite de lumină ambientală și de afișare diferite setări de dispozitiv, pot exista unele abateri între imaginile pe care le vedeți și elementele ei înșiși.Vă rugăm să înțelegeți.

2. Datele sunt măsurate manual, pot exista unele abateri, dar aceasta nu afectează utilizarea.

Despre noi

1. Avem propriul nostru depozit de peste mări, inclusiv multe țări / regiuni, pentru a alege noi să primiți bunuri mai repede, cred că acest lucru este ceea ce te astepti

2. Putem garanta calitatea produselor și să depună eforturi pentru a face să vă mulțumiți cu produsele

3. Noi oferim servicii de calitate, dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați, vom răspundă cu răbdare la întrebările dumneavoastră.

4. Noile noastre produse au reduceri mari, și ne va fi plăcut surprins dacă am să acorde o atenție la magazinul nostru din timp

Reveni&refound cartea

Dacă nu sunteți mulțumit de produs,pls nu deschide un litigiu,pls contactati-ne in timp,vom oferi o soluție metodă cât mai repede.

. Disputa nu este singura modalitate de a slove problema,e mai bine fericit să slove ea.multumesc.

. Dacă responsabilitatea noastră,vom accepta returnarea produselor sau de restituire.

. Dacă confirma lipsă de logistică,noi vom verifica și retrimite.

. Dacă nu ai primit produsele,pls contactati-ne.

. Cea mai mare parte,coletul va ajunge la timp,dar poate fi, uneori, va întârzia,pls răbdare și a așteptat câteva zile,vă mulțumesc pentru înțelegere.

Feedback-ul

Dacă vă place serviciul nostru vă rugăm să oferiți 5 stele.Înainte de a ne da neutru sau negagive feedback-ul,putem semifabricat până satisfactia dumneavoastra.Atunci vom îmbunătăți serviciile noastre.

Vă mulțumim pentru comanda dumneavoastră și de cooperare cu sincerele noastre.

Etichete: 10 viteză lanț de bicicletă, bicicleta angrenajul tragator, accesorii pentru biciclete general, 11 lanț, 14 inch lanț, bicicleta de aur, 18t pinioane, accesorii pentru biciclete bontrage, lanț de bicicletă protector, 11 viteză lanț de bicicletă

Numărul De Model Lanț De Bicicletă

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea