Bicicleta De Munte Lanț De Realimentare Instrument De Lubrifiere Întreținere Dispozitiv De Lant Cu Role Tip Lanț De Lubrifiere Lubrifiere Accesorii Pentru Biciclete

21.18lei

30.72lei

-31 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Bicicleta De Munte Lanț De Realimentare Instrument De Lubrifiere Întreținere Dispozitiv De Lant Cu Role Tip Lanț De Lubrifiere Lubrifiere Accesorii Pentru Biciclete

Caracteristică:

Puternic, rezistent la coroziune, produse magnetice cu atracție magnetică funcție sunt mult mai convenabil și eficient.

Rola de material este fabricat din materiale de lână, care poate fi eficient biodegradate.Lână simțit parte suportă spălarea și utilizarea repetată.

Caseta de aluminiu de blocare ambalajul produsului este fabricat din material de aluminiu pentru a preveni volatilizarea lor.

Cea mai simplă metodă de întreținere pentru lant de bicicleta din lume: doar alinia oiler cu lanțul de bicicletă, și apoi rotiți pedala de biciclete de 2-3 ori, astfel încât lubrifiantul va fi în mod automat și uniform livrate lanț, întregul proces durează doar câteva secunde.

Economie: Folosind acest autocamion cu motor diesel, puteți economisi până la 90% din petrol, deoarece numai comunicate de cantitatea de lubrifiant care lanțul de bicicletă într-adevăr nevoie.Sale speciale de proiectare a discurilor de frână poate asigura interne de lubrifiere roata se rotește sub o ușoară presiune pe lanțul de bicicletă, iar uleiul este fiabil și uniform livrate în lanț.Se stochează orice tip de mic spre mediu de viscozitate ulei de lanț în micropori și lichide conductoare.

Multifunctional: potrivit pentru biciclete de munte, biciclete rutier, biciclete urbane, biciclete hibride, biciclete BMX și biciclete pliabile.

Caietul de sarcini:

Nume Produs: Bicicleta De Rulare Lanț De Lubrifiere

Material: ABS 80% lână

Dimensiune: 59 * 18.3 mm

Tip: de tip Role

Folosit pentru: lanț de bicicletă

Net greutate: 28g

Pachetul Inclus:

1 x aliaj de aluminiu cutie

1 x lanț de lubrifiere

Etichete: ulei de lubrifiere, sticla de ulei, motocross de lubrifiere a lanțului, motul motocicleta de lubrifiere a lanțului, eco-friendly de lubrifiere a lanțului, mașină de lubrifiere, Pistol De Uns, autocamion cu motor diesel de plastic, Lubrifierea Automată A Lanțului, lubrifierea automată a lanțului de motociclete

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea