Lesbiene Flirt Curea pe Penis artificial Penis G-Spot Banda Elastica Lesbiene jucarii Sexuale Masaj sex Feminin Penisul Pantaloni Cu Anal Plug Vibrator Mare

23.54lei

34.60lei

-31 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Curea pe Penis artificial Penis G-Spot Banda Elastica Lesbiene jucarii Sexuale Masaj Pentru Femei Produce punct de vânzare:

Vibrator de dimensiuni: 3.5X17.5

Material: Silicon, banda Elastica.Corpul material sigur,se Simt confortabil

Umane, proiectare,transport Ușor

Rezistent la apa ,Usor de curatat

Secretul Pachetului: ambalate în particular cu discrete de transport maritim.

Caietul de sarcini:

Tip de element: Curea pe Penis artificial

Rezistent La Apa: Da

Vibrator Dimensiune: așa Cum se arată

Dimensiune Standard

Vibrator de dimensiuni: 3.5X17.5CM

Material: PVC, banda Elastica

Purta acest Dildo de cauciuc ca un drept înainte pe curea sau Penis extender și bucurați-vă de beneficiile de versatilitatea sa și de umplere formă.

Sfat:silicon Vibrator este super-buna si perfect proiectat pentru a-ți fierbinți cu ușurință și finețe.Această jucărie sexuală pentru cupluri este complet rezistent la apa, ceea ce face un vibrator fantastic accesoriu acvatice juca.

Se aplică fâșii de apă pe bază de lubrifiant sexual pe toată lungimea de Vibrator înainte de utilizare pentru a maximiza plăcerea dumneavoastră.

Notă:

Aparat pentru uz personal, ar trebui să acorde o atenție la igiena înainte și după utilizare; curățarea echipamentul după utilizare, nu haina cu cerneală și alte murdărie ușor; a pus în cutie de ambalare, în funcție de locația inițială din fiecare colectare bine pus să se pregătească pentru data viitoare.

Pachetul Inclus:

1x purtătorului, 1x jucărie sexuală

Etichete: testicul prostata pentru masaj, al meu jucării sexuale, jo legături de păr, jucărie sexuală, anal, super silicon vibrator, vibrat, sex, anal plug, peni inel

Numărul De Model 1
Origine NC(de Origine)
Dimensiune 3.5X17.5CM
Material Silicon

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea