Vibrator Realist 7.8 Inch Violet Penis Pentru Incepatori Cu Ventuza Puternica Jucarie Sexuala Pentru Femeie Vaginale G Spot Anal Prostata Juca

38.24lei

55.42lei

-30 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Vibrator Realist 1.Vibrator de dimensiuni este potrivit pentru incepatori, cu suprafața netedă și cadou de lubrifiant, acesta va fi mai ușor pentru prima dată.

2.TPE este frecvent utilizate materiale pentru produse pentru adulți, care are o puternică rezistență la rupere, ar putea fi schimbat ca orice formă și 100% în condiții de siguranță.

3.Realiste forma cu textura realist și uite, care este perfect medie de sex masculin dimensiune.Substitut Perfect pentru un bărbat.

❤Flexibil și firma, clasic gel vibrator este chomping la biți pentru a stimula interior zonele erogene, mângâindu-te într-o frenezie cu arbore lung, pronunțată glandul și realiste vene.

❤Trata pete dulci cu acest jelly dong, fabricat din TPE transparente, piele-friendly inodor și Ftalat gratuit, foarte potrivit pentru incepatori.

❤7.8 inch realist vibrator pentru incepatori cu 5,5 inseriabil inci, penisul are bonus de un adânc crestate, exagerat de cap pentru un plus de stimulare pe fiecare palpitant de tracțiune.

❤Cu arbore lung, vene pronunțate și bombat bile, acest vibrator este construit pentru a vă rog.Ferm și flexibil, stick sale puternice ventuza de orice suprafata neteda și bucurați-vă de hands-free sex vaginal sau anal juca.

Etichete: omul bdsm, penis artificial, al meu jucării sexuale, jucărie sexuală, anal, massag de prostata, vibrat, casual femei, sex, anal plug

Sugestiv Sexual No
Caracteristică pentru femei cupluri
Varsta Adult
Caracteristică 3 Jucarii sexuale pentru femei
Tip De Element Dildo-uri
Obscene Imagine No
Gen FEMEI
Dimensiune 7.8*1.6*1.6 inch
Sex Shop jucării pentru adulți
Material Silicon Medical
Caracteristică 2 penis artificial
Caracteristică 1 AV bagheta
Numărul De Model Dildo-uri
Origine NC(de Origine)
Caracteristică 4 Cu ventuza
Nume De Brand WONANA

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea