2 În 1 Vibrator Realist Fata Analsex Masaj Gol Penis Curte Plug de sex Masculin Masturbator pentru Barbati Femei Adulte Jucarii Sexuale de Cuplu

82.05lei

103.85lei

-20 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

2 În 1 Vibrator Realist Fata Analsex Masaj Gol Penis Curte Plug de sex Masculin Masturbator pentru Barbati Femei Adulte Jucarii Sexuale de Cuplu

Descriere produs

1. Dimensiuni: 21*7.5*4.5 CM

2. Material: Silicon Medical

3. Vibratorul este nu numai penis mare pentru femei masturbare, dar, de asemenea, un fals pasarica sex masculin masturbator.

4. Veți găsi silicon vibrator este atât de real atunci când îl obține.Solid moale material de silicon face să mă simt atât de mare, atât de real în mână.

5. 8 Inch laba, superior în dimensiune, perfect stimula punctul g feminin.

6. Tigh pizda, cur, o minunată jucărie sexuală pentru bărbați.

7. Nu conteaza daca sunt femei singure, barbati singuri, cupluri, gay, sex penis este cea mai buna alegere pentru tine.Satisface toate nevoile dumneavoastra.

8. Nostru silicon penisului penis artificial este fabricat din material de silicon de grad medical, non-toxic, inodor. 100% material impermeabil asigura că puteți să-l utilizați într-un mediu umed.

Notă:

1.Curățarea produsului înainte și după utilizare , se spală cu apă caldă și săpun antibacterian ,ștergeți ușor cu un prosop sau o cârpă moale.

2. Înainte de utilizare, se adaugă o picătură sau două de dumneavoastră preferat de sex lubrifiant pentru penis artificial penis.

Vibrator realist,Anal, Masaj erotic,sex Masculin Masturbator,Masturbator pentru Barbati,Masturbare pentru Femei,Adulți Jucarii Sexuale,Jucarii Sexuale pentru Cupluri,Jucarii Sexuale,jucarii Sexuale,JUCARII Anale,Curte Plug,Anal plug,Penis artificial,Jucarii Sexuale pentru Barbati,Jucarii Sexuale Femei

Etichete: penis artificial, vibrator preputului, al meu jucării sexuale, gol tricou, vibrator pentru pisica, minni fata jucarii, vibrat, gol pe curea, 2 in 1 jucarie sexuala, vibrator realist

Sugestiv Sexual No
Obscene Imagine No
Numărul De Model analsex penis artificial
Nume De Brand YUECHAO
Dimensiune Masturbator for women
Material Silicon Medical

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea