Proaspăt rezultat detector de apă/apă freatică prospectare/apă detector de dispozitiv

17 407.49lei

19 341.66lei

-10 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Descriere Produs

PQWT-TC900 prospectare geofizică de cartografiere cu un singur buton de apă subterană detector utiliza naturale câmp electric ca lucrul câmpului electromagnetic sursă, în funcție de rezistivitatea diferențe de underground rock , minereu sau a apelor subterane, măsura naturale câmpului electric la sol de N frecvențe diferite câmp electric component.PQWT-TC900 naturale câmp electric o cheie de cartografiere geofizice de prospectare subterană de apă detector este noastre cele mai recente de cercetare și dezvoltare de produse, folosind o serie de tehnologii brevetate.Instrumentul de greutate este foarte usor de transportat cu ușurință , pe linie de măsurare nevoie de doar 10 de metri, o persoană va fi capabil pentru a finaliza operațiunea.

Imagini Detaliate

Caracteristici 1. Direct de cartografiere în instrument cu o cheie după măsurare!Nu este nevoie de transfer de date de măsurare de apă subterană detector de la computer. 2. Precizie ridicată, puternic capacitatea de anti-interferențe, gamă largă de frecvențe. 3. Ecran tactil complet , operație simplă, extern de mare capacitate card de memorie, ușor de transportat. 4. Date nu este pierdut după închidere, se poate stoca 999 măsurată curbe. 5. ISO2008:9001, SGS certificat și BV certificat.

De ce să NE Alegeți pe noi

1.Suntem singura Geologice de Explorare Echipamente Institutul în China, cu PQWT Brevet de înaltă calitate. 2.Guvernul și CCTV-7 vă Recomandăm apă subterană detector 3. Suntem în top 10 de vânzare de apă subterană detector în 2016 4. R&D departament propriu cu SGS și ISO9001:2008

Cerere

Caz Show

Cazul 1: India-Apă Subterană Detector Ei bine poziția a fost localizat cu punctul 13 și 60 de metri adâncime.După terminarea cu bine, acolo este de 40 m3 de apă pe oră.

Cazul 2: Diagrama de Guangxi Nanning--Apă Subterană Detector Ei bine poziția a fost localizat cu punctul 3 și 90 de metri adâncime.După terminarea cu bine, acolo este de 30 m3 de apă pe oră.

Cazul 3: Turcia-Apă Subterană Detector Ei bine poziția a fost localizat cu punctul 15 și 75 de milioane de adânc.După terminarea cu bine, acolo este de 21 m3 de apă pe oră.

Mai mult feedback de la utilizatorii noștri

Ambalare Si Livrare

Despre NOI

Hunan Puqi Geologice de Explorare Echipamente Institutul este o instituție profesională din china, care angajate în R & D, producție și vânzare de conducta de apă detector de scurgeri, scurgeri automat analizor, geofizice de prospectare subterană de apă detector, cavitatea detector, al meu de localizare, barajul detector de conducte, foraj, camera de inspecție și de conducte de detector.Mai mult de 200 de bete, inclusiv 16 senior inginer, 49 intermediar inginer.De-a lungul anilor, Puqi se concentrează pe Hidrogeologic de explorare, Inteligentă a datelor, tehnologia de captare și Aplicarea de tehnici speciale, care desfășoară activități de cercetare Științifică, servicii Tehnice și de Marketing aplicație.Ne-am completat mai mult de 65 de articole, inclusiv ministerele Naționale, Chino-străine de cooperare și de marile proiecte de cercetare științifică.Având onoarea de a câștiga un număr de cercetare naționale și premii, cu mai mult de 117 brevete naționale.Între timp, Puqi a stabilit pe termen lung relație de cooperare cu mai multe institute de cercetare științifică din Germania, SUA, Australia, Hong Kong și alte țări și regiuni.Numărul de date geologice laboratoare a fost stabilit în mai multe locuri din china, folosind propriul nostru software unic pentru a efectua pe termen lung de colectare a datelor, analiză și detecție pentru diferite structură geologică, și a înființat diferențial de date de diferite structură geologică zona.

Apa noastră detector poate trasa automat geologie profil hărți cu un singur buton, de pe harta poate afișa adâncimea apei și o mai bună locație în cazul în care pentru a detalia.Ce e mai mult, serviciul post-vânzare este de 24 de ore, există profesionale de geologi pentru a răspunde la întrebările dumneavoastră.Doi ani de garanție

Etichete: mineritul de aur scoc, de apă subterană, scurgeri de apă, aur pan, detector de metal, aur perspectiva, detector de apa, detector de sârmă, acvariu supapa de retur, senzorul de scurgere

DIY Consumabile ELECTRICE
Nume De Brand PQWT
Cu Ecran LCD Sau Nu Da
Numărul De Model PQWT-TC900
Putere Tip Reîncărcabilă

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea