4 În 1 Detector de Metale Lemn Metal Știfturi de Tensiune AC-Live Wire Detecta Perete Scanner Electric Caseta de Căutare Detector de Perete Wall Scanner

73.09lei

85.97lei

-14 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

4 În 1 Detector de Metale Lemn Metal Știfturi de Tensiune AC-Live Wire Detecta Perete Scanner Electric Caseta de Căutare Detector de Perete Wall Scanner

Puncte: 1、4-în-1 de Perete Detector: stud finder oferă 4 moduri de detectare pentru a satisface toate nevoile de perete acasă proiecte DIY.Stud modul este pentru identificarea și localizarea centrul și marginile din lemn și metal, știfturi de până la 3.4. (19 mm) adânc.Profund modul este pentru scanarea peretii de 1,5 in (38mm) adâncime știfturi.METAL modul este pentru localizarea metal (cum ar fi de 1.2 inch barei) până la 2,36 inci.

2、Exacte Detector de Tehnologie: Adoptate pentru calibrare automată tehnica - Apăsând și menținând apăsat butonul lateral pana la finalizarea calibrării prin plasarea stud finder de pe perete atunci când semnalul de sunet și de ecran arată dispar.Automat de calibrare înainte de a utiliza oferă utilizatorilor cu maximum de fiabilitate și de precizie, reduce erorile în aplicare și de a face sigur că cel mai mult

3、Ușor de Utilizat: Doar două butoane.În primul rând, în funcție de sarcinile pe care le au,puteți comuta la modul dorit(în partea centrală a dispozitivului).Apoi, trebuie doar să apăsați "butonul de Scanare"(în partea stângă a dispozitivului) pentru calibrare automată și după scanare orizontal pe suprafața obiectului.Ultima, determina rezultatele bazate pe ecranul LCD și sunete de avertizare.

4、Design Simplu și Aplicarea pe scară Largă: stud finder senzor cu circuit excelent design și componente de înaltă calitate, de mult timp, foloseste, are usoare, este convenabil de a avea în jurul valorii de acasă, de la birou.

5、Patru moduri de scanare: Stud scanare profundă de modul de metal de scanare și AC de scanare.

Descrieri:

Multi-scanner stud finder este un extrem de instrument ideal pentru constructii, electricieni, zidari, dulgheri, proprietarii de case, și alții care au nevoie de detectare fiabilă.

Parametri:

Nume: Stud Finder

Greutate produs: despre 143g

Dimensiune produs: despre 16*6.8*2.5 cm/6.30*2.68*0.98 în

Model: TH240

Shell material: ABS

Baterie: 6F 22 baterie 9V (produsul nu contine baterie)

Curent de lucru:

Standby curent:

Metal lemn stem centru detector cu detectare de metal si tensiune cabluri

Acesta este utilizat pentru a detecta poziția centrul de metal sau lemn stem în perete.Acesta poate detecta, de asemenea, de metal în interiorul peretelui și dacă firele din perete sunt acuzați.

Funcții:

Pentru a găsi stud centru de rapid și precis.

Pentru a găsi stud centru de rapid și precis.

Detectabile din lemn, metal tulpini cu o grosime a peretelui de 1,5 inch (38 mm).

Detectabile țevi de metal cu o grosime a peretelui de 2.36 inci (60 mm).

Detectabile live firele din perete, grosimea peretelui este în termen de 2 inch (51 mm).

Toate funcții de detectare automată funcția de corecție.

Operat de o baterie 9V 6F22 (produsul nu conține o baterie).

Lista:

Stud Finder*1

Manual*1

Opp Sac*1

Notă:

1. Din cauza diferenței între lumină și ecran, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.

2. Vă rugăm să permită o diferență de 0,2-1,5 cm din cauza manuală de măsurare.

Dacă aveți orice probleme sau dubii despre produsele noastre, vă rugăm să ne contactați din timp.Noi vă va oferi o soluție satisfăcătoare în termen de 24 de ore.

Dacă doriți ordinea în cantități mari, vă rugăm să ne contactați.Noi va oferim preț mai bun pentru tine!

1. Am expediat coletul în termen de 3 zi lucrătoare după plata clare.

2.Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Cumpărătorii sunt responsabili pentru aceste acuzații.

3.Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare

4.Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

5.SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.

6.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

7.Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea obținem înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului

1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.Dacă acest element este în possessionmore mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE.Există NOEXCEPTIONS!Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

2.Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de identificare,specifice motiv pentru a reveni.

3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială andpackaging cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Balioilhaircare.ro.SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

1.12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.

2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original,dacă este posibil).Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.NU REPARE SAU

Etichete: geanta pentru detector, cablu finder perete, ac detector, detector de metal, perete stud detector, stud detector de diy, detector de sârmă, stud finder perete scanner, detecta sârmă, detector de metale pirat

DIY Consumabile Prelucrarea lemnului
Numărul De Model Perete Detector
Nume De Brand VAHIGCY
Putere Tip Baterie-Alimentat
Cu Ecran LCD Sau Nu Da

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea