100buc Puternic aparat de Vacuum produse Alimentare Pungi de Stocare Texturate Pungi Clipuri Folie Sigiliu în Relief Pentru Depozitare, Congelare produse Alimentare Pungi de Vacuum

24.61lei

50.25lei

-51 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caracteristici

100% de brand nou!

Bucătărie alimente sealer vid sac sous vide food saver depozitare vacuum ambalare saci de accesorii de bucătărie.

Multi-strat de alimentare vidat pungi.Cu relief canale, pe de o parte pentru a crește aspirație, suficient de puternic pentru a preveni piercing, să păstreze în stare proaspătă, fără congelator arde sau deshidratare.

Crește timpul de depozitare pentru nutriție și gust. 2-3 ori mai mult alimente de valabilitate, blocuri de umiditate, oxigen, blocare de prospețime, gust și de nutriție interior.

Ușor de rupere design, convenabil de a folosi.Mare de lucrări cu captuseala de vid.

BPA Gratuit.Prefect pentru depozitarea alimentelor, congela uscate masă, sous vide, frunze de ceai, documente și electronice.

Nu salva numai carne proaspata, fructe, snacks-uri și altele, de asemenea, poate fi folosit pentru ambalaj scrisori, reviste, obiecte de valoare, lenjerie de pat, etc.

Caietul de sarcini

Material: PE, multi-strat

Design: cerc în relief(o parte)

Culoare: Transparent

Dimensiune sac(L*W): Despre 7x10cm/2.76x3.94", 10x15cm/3.94x5.91", 15x20cm/5.91x7.87", 17x25cm/6.69x9.84", 20x25cm/7.87x9.84", 25x30cm/9.84x11.81"

Atenție

Vă rugăm să permiteți-dimensiuni mici abateri din cauza omului de măsurare.

Ca urmare a efectului de lumină și luminozității, pot exista mici diferențe între tonul de culoare de fotografie și elementul real!

Modelul upgrade-uri de diamant stil la stil cerc, acesta va fi mai stransa.

Pachetul Inclus

100 x produse Alimentare Pungi de Vacuum

Etichete: ceara de albine folie alimentară, depozitarea alimentelor în vid, silicon vid sac de depozitare, depozitare alimente, congelator pachet, ochiurilor de plasă cu mai multe straturi de stocare, captuseala de vid saci, folie alimentară, pungi congelator, militar pungă de mâncare

Origine NC(de Origine)
Material PE, multi-strat
Numărul De Model EQG664 produse Alimentare Pungi de Vacuum

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea