12Pcs PEVA Silicon Alimentar Sac de Depozitare Containere Reutilizabile Congelator Sac Etanș de Sus Genti Bucătărie Organizator P ouch

17.63lei

29.40lei

-40 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Descriere

*1. Este folosit produse alimentare-materiale de calitate, sănătate și siguranță, mai mult la usurinta.

*2. Indiferent dacă este vorba de fructe sau de legume, care pot fi stocate.Vara vremea este caldă, așa că nu vă faceți griji dacă de fructe sau de legume se va rupe.

*3. Materialul are caracteristici de rezistență la temperaturi ridicate și rezistență la temperatură scăzută, puternice și durabile, folosind de înaltă calitate EVA material pentru fabricarea reutilizabile congelare saci, crește durabilitatea și pentru a atinge cea mai bună performanță, făcându-l mult mai durabil decât alte produse.

*4. Depozitarea separată a diferitelor componente pentru a facilita următoarea consumul și să păstreze ingrediente proaspete.

*5. Trei dimensiuni diferite de proaspăt-păstrarea saci, 2 dimensiuni mari, 5 dimensiuni medii, 5 mici dimensiuni pentru a satisface nevoile dumneavoastra diferite, folosit pentru a salva snacks-uri, pranz, legume, fructe, produse cosmetice, produse cosmetice, de călătorie, etc. Mărfurile sunt toate alegeri bune.

*6. Acesta poate fi reutilizat după curățare, mai ecologic.

Descriere produs

Nume: EVA alimentare sac de depozitare

Material: EVA

Lista De Produse

2 * Mari proaspete-păstrarea saci

5 * Mediu Proaspete Păstrarea Sac

5 * sac de Mici

Note

1.Culoarea reală a elementului poate fi ușor diferit față de imaginile prezentate pe site-ul cauzat de mai mulți factori, cum ar fi luminozitatea monitorului și luminozitatea.

2.Vă rugăm să permiteți ușoară manual de măsurare a abaterii de date.

Etichete: eva silicon geantă de umăr, david aur, geanta fermoar, culoare pungi congelator, silicon pungi congelator galon, reutilizabile fermoar, mare congelator pungi, ouch roșu, accepta paypal, sac de silicon

Origine NC(de Origine)
Numărul De Model JJ2024574
Material EVA

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea