Oglindă de Perete 8 inch Alamă Oglindă cu Lupă Pliere Ulei Negru/Aur Oglindă de Machiaj Oglindă Cosmetică Doamna Cadou

205.89lei

210.10lei

-2 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Manual de măsurare, eroare ușoară, subiect la obiect real

Vă rugăm să cu atenție examen pachetul și de marfă în interiorul înainte de acceptarea ta.

Am verificat fiecare marfă înainte de expediere.Dar nu putem evita unele incert logistic accident.Vă rugăm să cu atenție examen pachetul și de marfă în interiorul înainte de acceptarea ta.

Orice dispute sunt mult mai ușor să fie rezolvate înainte de acceptare.Există două cald anunțurilor pentru tine: 1.Înainte de acceptare: vă Rugăm să respingeți pentru a semna în cazul în care pachetul și mărfuri deteriorate și să ia o imagine clară pentru pachetul de marfă cu clar logistic alunecare. 2. Dacă găsiți pachetul de daune după acceptare, trebuie să obțineți un prejudiciu de certificare din local original logistic birou.Și să ia o imagine clară pentru declame.Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să ne contactați în mod liber, vă vom răspunde cât mai curând posibil sau e-mail la mine: [email protected] vă rugăm să notă: timpul de livrare trebuie 15-31 zile prin China post air, va dura un pic mai mult timp.Vă rugăm să confirmați înainte de a-l cumpere.Plata Contactati-ne 1.Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să fie liber să contactați cu noi, vom răspunde la întrebările dumneavoastră cât mai repede. 2.Vom răspunde la întrebarea dumneavoastră prin e-mail,vă rugăm să verificați adresa dvs. de email pentru răspunsuri.

Etichete: halat pentru pictura, lumi oglindă de machiaj, robinet de bucatarie, oglinzi cadru negru, branduri oglindă de machiaj, mari de aur rotund oglindă de perete, auriu oglinda, inch montat pe perete oglindă de machiaj, baie oglindă cosmetică, luminat oglindă rotundă

Lentile De Material ARGINT
Caracteristică 2-Fata
Forma Oglindă RUNDA
Material Cupru
Material Cadru Metal
Dimensiune 8 inch
Origine NC(de Origine)
Numărul De Model 007
Stil Modern
lumina Nu Sunt Echipate
Tip Oglinzi Înrămate
Nume De Brand XunShiNi

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea