Ajustare Sensibilitate Animale De Companie Reîncărcabilă Anti Scoarța Controla Trenul Opreste Din Latrat De Caine Rezistent La Apa Cu Ultrasunete De Formare Guler

42.53lei

63.51lei

-33 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Ajustare Sensibilitate Animale De Companie Reîncărcabilă Anti Scoarța Controla Trenul Opreste Din Latrat De Caine Rezistent La Apa Cu Ultrasunete De Formare Guler Caracteristici:

·Construit în USB de încărcare a bateriei poate dura aproximativ 14 zile, se rezolvă problema de frecvente de înlocuire a bateriei.

·Built-in receptor are automată mod protejare, dacă este activat de șapte ori într-un minut, guler va fi dezactivat și nu se vor întoarce la muncă după un minut.

·Guler cu coajă are sensibilitate reglabilă și trei moduri de formare (Sonor, vibratii, impact).Aceste funcții sunt reglabile de la 0 la 7 grade.Șoc moale este sigur, sau puteți alege nici un impact modul de a opri latratul în mod eficient în funcție de nevoile dumneavoastră, fără a provoca nici un pericol pentru câini.

·Inteligent coaja de detectare a vibrațiilor poate înlocui sunet de detectare chip pentru a preveni declanșare false.Numai lătratul de câine poate declanșa guler, în timp ce latra caini din apropiere cant declanșa.

·Guler poate fi reglabil.

Caietul de sarcini :

Material: ABS + nylon cu banda

Modul: vibrație, vibrații, sunet

Sensibilitate: Clasa A 7

Rezistent La Apa: IPx4

Baterie: built in / reîncărcabilă 280mah

Timp de așteptare: până la 14 zile

Culoare: negru, aur

Guler dimensiune: 6.5x4x2.5cm/2.55 "x1.57" x0.98"

Pachetul include :

1 x guler de câine

1 x cablu USB

1 x manual de utilizare

Etichete: câinele respinge, anti cântatul guler, anti coaja guler de câine, hlbb guler de câine, zmee câini, guardian anti coaja, anti coaja, anti coaja de câine, anti scoarța, guler de câine patpet șoc

Material Alte
Numărul De Model ultrasonic dog bark stop anti latrat
Element nume Coaja De Descurajare
Stil Anti scoarța Electric guler de câine
Suport Dropshipping, En-Gros
Tip De Element Formare Gulere
Este Dispozitiv Inteligent Da
Tip Formare Gulere
Produse De Formare Pentru Animale De Companie zgarda de dresaj

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea