8 în 1 Set din Lemn Jucarii Montessori Forme Geometrice Stivuire Inele de Fracții Placi de Puzzle-uri de Forma Sortare Jucărie de Învățare de Învățământ

46.83lei

93.65lei

-49 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Geometrice matematica set jucărie este instrument de mare pentru copii

pentru a invata culori, dimensiuni, forme, numarare, împărțire, fracții și sume etc. Un instrument util pentru utilizarea la domiciliu sau în sala de clasă.Mare valoare pentru bani pentru învățare fără sfârșit, un fantastic de jucarii educative si jucarii montessori pentru copii.

Uimitor instrument de predare este potrivit pentru 3 ani+.

Pentru a contesta 4 5 6 ani, copiii de școală, puteți amesteca toate din lemn blocuri de forma și inele împreună și cereți-le copiilor să pună dreptul de formă și mărime a slotul din dreapta și cuie în scânduri de lemn!Este întotdeauna recomandabil ca un adult pentru a supraveghea și bucurați-vă de interacțiune a copiilor cu această jucărie.

În condiții de siguranță și Ecologice:

Siguranța jucăriilor și fericirea copiilor sunt prioritățile noastre de top.Ne facem jucarii din lemn cu iubire pură și de îngrijire pentru copiii noștri și pentru mediu.Nostru de jucarii din lemn sunt realizate din durabil lemn ecologice și non-toxice, cu vopsele.Este în conformitate cu EN71 și CPSA Standard și este testat și certificat de către International Laboratoare Acreditate.Suntem dedicați clienților satisfacție totală.

Etichete: montessori, copilul montessori, sortator din lemn, inel, pinguin stivuire jucărie, puzzle tava, dezvoltare jucarii educative, r lemn, pexeso, mare montessori educative jucarii din lemn

Certificare China certificate (3C)
Jucarii Pentru Copii Mici strack joc
Avertizare a se păstra departe de foc
Tema Sport
Forme Geometrice Inele De Fracții Placi
jucarii montessori 8 în 1
forma sortare jucărie Cadou Pentru Copii
Numărul De Model 2020122401
lemn jucărie forma de meci jucărie
Nume De Brand FREECOLOR
Intervalul De Vârstă 5-7 Ani
Origine NC(de Origine)
mai devreme joc educativ joc din lemn

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea