Ambreiaj Centrifugal cu Curea Cu Fulie ABS Curea Stil Go Kart Piese 3/4" Teava 3/16" Cheie Utilizate în Principal Pe Mini Biciclete

36.30lei

42.20lei

-13 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caracteristici:

Este important de a avea corectă a raportului de viteză pentru anvelope de dimensiuni pentru buna funcționare a ambreiajului sau convertorul de cuplu.

Un necorespunzătoare raportul de transmisie va face ambreiaj sau alunecării curelei și provoca daune la unitate foarte repede.

Pentru a determina raportul de transmitere necesar pentru go kart sau mini bicicleta trebuie să știi limita de viteza de top.

Atunci când se utilizează un ambreiaj de a conduce kartul du-te la viteza de top pe teren plat este de 35 mph, dacă terenul este deluros sau greutatea șoferului este mare, viteza de top ar trebui să fie de 25 mph.

Mini biciclete funcționează cel mai bine cu o viteza maxima de 25 mph pentru toate tipurile de teren.

Atunci când se utilizează un convertizor de cuplu cu un kart du-te s-ar putea merge la fel de mare ca 45 mph pe teren plat și 35 mph pe teren deluros.

Pentru mini biciclete de 35 mph este viteza de top atunci când se utilizează un convertor de cuplu.

Descriere:

Folosiți calculatorul nostru de mai jos pentru a determina viteza de top și raport de viteză pentru anvelope de dimensiuni.

Intrare diametrul anvelopei, cea mai mare turația motorului, numărul de dinți de pe ambreiaj sau convertorul de cuplu arborelui jack și numărul de dinți de pe axul pinionului.

Dacă te duci mai mari decât cele recomandate mph apoi posibilitatea de a excesului de alunecare a ambreiajului sau a centurilor de siguranță poate provoca eșecul timpurie.

Schimbarea dimensiunea anvelopei va schimba în mod dramatic viteza de top, deci, dacă aveți de gând să o mai mare dimensiune anvelope trebuie să corecteze raportul de transmisie pentru funcționarea corectă.

Caietul de sarcini:

Material :Metal

Tip de element :V-curele- & V-Curelele cu nervuri

Caracteristici speciale :3/4" teava Ambreiaj Centrifugal Cu Scripete

3/4" Teava

3/16" Cheie

Fulie adăpostește 1/2" ABS Curea Stil

Pachetul Include:

1 x Ambreiaj Centrifugal

Note:

Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același așa cum se arată în imagini.

Etichete: ambreiaj centrifugal pentru motor, curea de transmisie pentru biciclete, drujba pe benzina, ambreiaj centrifugal go kart, de specialitate curea de transmisie, ambreiaj kart, centura de biciclete, fulie v, 20mm ambreiaj, drujba gasolin

Nume De Brand Tirol
Origine NC(de Origine)

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea