Femeile Profesionale Talpa Moale interior Ballroom Tango Salsa Dans latino Pantofi cu Tocuri de 10 cm 8 cm, sandale Salsa Pantofi

129.00lei

403.14lei

-68 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Vă faceți griji-free întoarce

16 țări, inclusiv Statele Unite, Canada, Australia, marea Britanie, Franța, Spania, Germania, Rusia, Brazilia, Israel, Coreea de Sud, Arabia Saudită, emiratele arabe unite, Polonia, Olanda și Italia.Nu este cazul.Nu-mi place.Deschide disputa.Motivul este "nici un motiv" Sau "întoarcerea la nivel local", primesc gratuit o eticheta, de a returna bunurile în conformitate cu adresa, și veți obține suma totală de desen, care este cu adevărat lipsită de griji!Bine ati venit la magazin!

Cumpara o pereche de dublu este mai ieftin decât o pereche

Notă: *culoarea va fi diferită în funcție de lumină și de afișare. * Vă rugăm să permiteți 0-0.5 cm de eroare din cauza manuală de măsurare.

Direct producatori, specializată în producția de pantofi mai mult de un deceniu, vă rugăm să fiți siguri, în timp ce la cumpărături.

De asigurare a calității

Despre miros

Din cauza directă ambalaj după de producție,Plastic/lipici aroma este un fenomen normal,pot fi eliminate după o perioadă scurtă în aer liber.

Diferență de culoare

Imaginile sunt de-a promis să fie 100% trage la fel,dar pentru probleme de iluminat și diferite ecrane de calculator,afișarea finală poate avea diferite vizual diferența de culoare,vă rugăm să ia în considerare o diferență de culoare.

Pentru a mari

Avem reduceri speciale pentru comenzi mari(de obicei mai mult de 8 perechi),contactați-ne și vom servi mai bine cu preț vrac.

Despre logistica

De obicei, elementul sunt expediate prin ePacket (transport gratuit), ajunge la cele mai multe dintre țările în termen de 12 la 25 de zile .

În articol sunt, de asemenea, expediate prin Balioilhaircare.ro Standard de Transport,ajunge la cele mai multe dintre țările în termen de 16 la 35 de zile

Timpul de livrare depinde de destinație și de alți factori, aceasta poate dura până la 40 de zile.

Dacă ai nevoie rapid de transport maritim metode, vă rugăm să ne contactați .

Mulțumit

Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre,vă rugăm să ne dea 5 puncte de laudă, vom continua să lucreze din greu pentru tine de a oferi servicii de calitate.

Nemulțumit

Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre,vă rugăm să nu se grăbesc să dau revizuire rău, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți, vă vom oferi prima dată pentru a rezolva problema.

Sfaturi

Apreciem mesajele de fiecare client și va încerca tot posibilul pentru a ajuta clienții noștri pentru orice întrebări.

Dar vă rugăm să ia în considerare, pentru moment, o diferență pentru disfferent regiuni și țări.

În cazul în care comanda mai mult de 8 perechi,vă rugăm să ne contactați și putem cita mai ieftin preț și sper că vom putea stabili o lungă perioadă de timp și stabil de cooperare,nu doar pentru un timp.

Detalii De Ambalare

Tip unitate: bucata

Pachetul Greutate: 0.37 kg (0.82 lb.)

Pachet Dimensiuni: 25cm x 25cm x 10cm (9.84 x 9.84 x 3.94 in)

Etichete: rochie de dans contemporan, rezumat dans pictura, latino rochii dans strasuri, pantofi de dans de argint cu toc femei, de sex feminin n pantofi de tango, piele de căprioară de înaltă tocuri pantofi de dans, argint pantofi de tango, mens pantofi de dans latino stras, saltea de dans usb, pantofi cu toc femei sexy dans

Nume De Brand HROYL
Înălțime Toc Mare (3" și până)
Tip De Închidere Dantelă-Up
Branț Material EVA
Se potrivesc Se potrivește în adevărată mărime, ia-ti de dimensiuni normale
Lățimea Sabotului Mediu(B,M)
Numărul De Model L066
Origine NC(de Origine)
Materiale De Captuseala Tesatura De Bumbac
Numele Departamentului Adult
Nivelul De Practică Profesionale
Toc De Tip Tocuri Subtiri
Data De Lansare Spring2019
Material De Sus Piele
Gen FEMEI
Material De Talpa Talpă Moale
Pantof Sport Tip Pantofi De Dans
Decoratiuni Stras
Pantof De Dans De Tip Sala De Bal/Latină Pantofi

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea