DKZSYIM Salsa Fierbinte Jazz Sala de Dans latino Pantofi Pentru Dans Femei de Formare Modern, Tango, Samba Latina Rosu Toc Sandale de Vara

131.19lei

385.84lei

-65 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

magazin: Suntem un profesionist de dans magazin de pantofi cu fabrica de vânzări directe.Avem mai mult de zece ani de experiență în producerea de pantofi de dans profesionist.Noi bun venit dvs. de cumpărare.dimensiuni: Achiziție homepage va afișa grafice de dimensiuni diferite țări, puteți alege dimensiunea în funcție de țară sau lungimea picioarelor tale.Lățimea de pantofi este normal, poate că acest pantof nu este potrivit pentru persoanele care sunt prea subțiri sau prea gras.Dacă nu sunteți sigur cu privire la dimensiunea, vă rugăm să ne contactați în primul rând.Noi vă va ajuta să rezolve problema cât mai curând posibil.culoare: Vom arăta poze reale aici, dar din cauza diferite de lumină și calculator, poate avea diferite diferențele de culoare.acest lucru este un fenomen normal.

Stimate client de obicei, la pachet sunt livrate de ePacket (transport gratuit), ajunge la cele mai multe dintre țările în termen de 20 la 50 de zile .Timpul de livrare depinde de destinație și de alți factori, aceasta poate dura până la 60 de zile.Dacă ai nevoie rapid de transport maritim metode,suntem furnizarea de repede logistica,DHL,EMS,FedEx.Ne așteaptă cu nerăbdare să vă servesc .

1) feedback-ul Dvs. este foarte important pentru noi.Dacă sunteți mulțumit cu produsele sau serviciile noastre, vă rugăm să luați câteva secunde pentru a lăsa feedback-ul valoros și să ne dea cinci laudă, vă mulțumesc foarte mult! 2) Putem oferi întotdeauna cu cele mai bune produse și servicii la cel mai mic pret. 3) vă Rugăm să ne contactați înainte de a părăsi un neutru (3 stele) sau negative (1-2 stele) feedback-ul.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema și de a aduce o atmosferă plăcută pentru cumpărături aici.Multumesc mult!!!

Etichete: femeile glisante sandale de vara, pantofi de dans latino fete, pantofi de dans latino, salsa latin pantofi femei, rosii, latină pantofi de dans, fata toc înalt pantofi, danc pantof, sandale de dans, promovarea sandale de dans, jazz shoe

Toc Aproximativ 6 CM/7,5 CM/8,5 CM/9CM/10CM
Numele Departamentului Adult
culoare roșu
Înălțime Toc Mare (3" și până)
Materiale De Captuseala Satin
surpriza Cadou aleator .
Tip De Închidere Dantelă-Up
Lățimea Sabotului Mediu(B,M)
Toc De Tip Pantofi Cu Toc
Data De Lansare Spring2019
Se potrivesc Se potrivește în adevărată mărime, ia-ti de dimensiuni normale
Nivelul De Practică Profesionale
Nume De Brand DKZSYIM
Pantof Sport Tip Pantofi De Dans
Dimensiune EU 34-44 (feet length
Material De Talpa Talpă Moale
Branț Material Bonded Piele
Decoratiuni Cut-Out
Material De Sus Piele de căprioară
Numărul De Model L1011
Gen FEMEI
Pantof De Dans De Tip Sala De Bal/Latină Pantofi
Origine NC(de Origine)

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea