Multifunctional din Silicon Baby Farfurie cu Lingura Perna Copii Sugari Hrănire Gustare de Fructe Castron Culori Luminoase Hrănire Copil Consumabile

9.33lei

19.41lei

-51 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

[relateproductdetail/]

Descriere:

1. Diferite opțiuni de culoare, culori luminoase, forme personalizate, realizate prin vulcanizare proces, în condiții de siguranță și sanitare în procesul de producție, și a făcut de către importate mâncare Japoneză-clasa gel de siliciu, care este mai sigur și mai ecologic decât alte produse din materiale similare.

2. Utilizarea 100% alimente grad gel de siliciu material; produsul este ușor de transportat, ușor de curățat și să păstreze luminoase pentru totdeauna.

3. Silicagel materialul folosit este foarte elastic; produsul are o bună flexibilitate, nu este ușor de a schimba forma, și este foarte ferm.

4. Temperatură mare (temperatură scăzută) rezistenta, cea mai mare rezistență la căldură poate ajunge la 230℃ (cea mai mică rezistență la frig poate ajunge la-40℃).

5. Acesta are o durată de viață mai lungă decât alte materiale; este rezistent la poluarea cu petrol, coroziune și radiații de microunde.

Caracteristici: alimentare Sigure-clasa gel de siliciu, bisfenol a-free, rezistenta la temperaturi ridicate, anti-răsturnare copii, moale și ușor de curățat.

Caietul de sarcini:

Material: clasa Alimentare lichid gel de siliciu (conforme cu FDA standard)

Culoare: așa Cum se arată

Accesorii: 1 x placa, 1 x lingura (157*22mm/6.18*0.87")

Aplicații: Curățare farfurie, platou cu fructe, snack-separator multi-funcțional placa

Note:

1. Vă rugăm să permiteți-1-3cm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

2. Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

1 X Copilul De Silicon Placa

1 X Lingură

> Picătură De Transport Maritim De Servicii.

1.Nu există nici un stoc limitat pentru a îndeplini ordinele pe o bază de zi cu zi. 2.Pentru USA/CA /RU viteza de transport maritim este foarte rapid. 3.Prioritate de livrare,livrare rapida in 48 de ore. 4.Nu factura sau receip sau materiale promoționale incluse.

5.Suport CSV/EXCEL ( comenzi mai mari) dropshipping.

[relateproductdetail/]

Etichete: metal copilul placa, copiii tacamuri, cort de silicon copii, mohair nou set, copilul de bambus fel de mâncare, copilul vas de silicon de aspirație, copil fantezie plăci, bambus copil placa, multifunctional animale de companie castron, copilul castron

Model Tip Solid
Numărul De Model copilul
Clasificarea Set De Cină
Material Caracteristică PVC
Funcția Set De Cină
Origine NC(de Origine)
Tip Piese
Material Silicon
Grupa De Vârstă Copii

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea