Copii de Colorat Set Castron Alimentare Importate din clasa Gel de Siliciu Farfurie Bol Elastic Și Flexibil, Rezistenta la Temperaturi Ridicate

11.97lei

19.94lei

-39 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Copii de Colorat Set Castron Alimentare Importate din clasa Gel de Siliciu Farfurie Bol Elastic Și Flexibil, Rezistenta la Temperaturi Ridicate

Puncte: 1、Sănătos să Utilizați: Alege diferite culori și de a face în culori luminoase prin procesul de vulcanizare.Procesul de producție este în condiții de siguranță și de igienă, aduse din import de calitate alimentară gel de siliciu.În comparație cu alte produse similare, este mai sigur și mai ecologic de protecție.

2、Ușor de Curățat: 100% alimente grad gel de siliciu; produsul este ușor de transportat, ușor de curățat și întotdeauna să păstreze luciul.

3、Elastic și Flexibilitate: silicon materialul folosit este foarte elastic; produsul are o bună flexibilitate, nu se schimbă forma cu ușurință, și este foarte puternic.

4、de Înaltă Rezistență: rezistență la temperaturi Ridicate (temperatura scăzută), cea mai mare rezistență la căldură poate ajunge la 230 C (cea mai mică rezistență la frig poate ajunge la -40 C).

5、durată Lungă de Viață: durata De viață este mai lungă decât alte materiale; acesta are capacitatea de a rezista la ulei, coroziune și radiații de microunde.

Descriere:

Nume: Silicon Farfurie Bol

Greutate: aproximativ 180g

Dimensiune: aproximativ 12.5*12.5*8.5 cm/4.92*4.92*3.35 în

Material: Silicon

Lista De Ambalare:

Silicon Set Castron*1

Etichete: print floral wallpaper, cina set, copiii tacamuri, fel de mâncare, set de farfurie, ceram placa, mingea placa copii, copiii placa, 12 colorant alimentar gel, alimente coreeană

Funcția Castron
Clasificarea Castron
Model Tip cu dungi
Numărul De Model GJ00248
Material Alte
Origine AE(de Origine)
Certificare CE / UE

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea