Acasă Iarba de Vaci pentru cobai, Hamster Moale animale de Companie Paie Țesute Casa de Mână-tesut Animal Mic Iepure Accesorii

15.11lei

21.93lei

-31 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Descriere Produs:

Tip De Element:Animale De Companie Mici Cuib

Material:Gazon Natural

Culoare:Iarba Galben

Lungime:19 cm/7.48"

Lățime:9 cm/3.54"

Inaltime:9 cm/3.54"

Publicul Țintă:Animale Mici

Caracteristici:

1.Material:fabricat din înaltă și bine material de calitate-iarbă naturală,care este în condiții de siguranță și non-toxice pentru animale de companie și este cald în timpul iernii și se răcească în vara,vă puteți simți confortabil să-l cumpere ca un cadou pentru animale de companie.Este tricotate cu mâinile pentru a oferi un loc pentru animale de companie pentru a se odihni.

2.Funcție: de a ajuta animalele mici, bucurați-vă de distracție de molari, scuti de emoții negative, de a promova peristaltismul gastro-intestinale, dă-confortabil si moale la atingere, și animalele de companie se pot bucura de o experiență fericită de a manca, de joc și de dormit într-o casa de iarbă.

3.Pe scară largă Potrivite:hamsteri, america de Sud veverite, cobai și alte animale de companie mici.

4.Design: design-ul nou poate atrage atenția animalele de companie să fie dispuși să trăiască în cuib.

5.Notă:pentru a fi în cazul în care,este mai bine că te-am cunoscut dimensiunile din cuib și animalele de companie, și dimensiunea de animale de companie ar trebui să fie mai mică decât dimensiunea de cuib.

Pachetul Include:

1 x 1 buc

Note:

1. Vă rugăm să permiteți 1-3 cm diferenta din cauza manuală de măsurare și 3-5 g pentru diferența între culori diferite.

2. Datorită ecranului diferenta de culoare poate fi o mică diferență față de ceea ce vă așteptați, vă rugăm să permiteți.

Etichete: iepure de jucărie, accesoriu porc de guineea, hamster hamsteri, guenia porc accesorii, cusca porcusor de guineea, jucarie hamster, hamster distracție jucării, cat mascota norocos, hamster casa de lemn, decor acasă

Înălțime 9 cm/3.54"
Lățime 9 cm/3.54"
Material gazon natural
Numărul De Model Animale De Companie Mici Cuib
Publicul Țintă Animale Mici
Lungime 19 cm/7.48"
culoare Iarba Galben

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea