Pufos Calmant Pat Pisica Toamna Iarna Cald Saltea de Dormit pentru Câine Rotund si Moale de Pluș Gogoasa animale de Companie Casa Portabil, Confortabil Pisoi Canapea

48.44lei

103.07lei

-53 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Descriere PROIECTAT PENTRU CONFORT

- Non-alunecare de jos previne alunecarea.Unele pisicutele iubesc paturi deschis de vedere.Alții preferă tremurat într-un confortabil peșteră.

Aceste paturi mașină de spălat și uscător de siguranță.

CULOARE

- Există mai multe culori pot fi selectate.Alege una pentru animalele de companie și să dea un pat minunat, acest pat lounge oferă o moale și confortabil pentru animalele de companie să se odihnească și să se relaxeze.

CONFORTABIL ȘI CONFORTABIL

- Confectionat din bumbac organic pur cu pluș , pisicuta noastra pat convertește cu ușurință de la comfatable pat confortabil pisoi peșteră,de a crea un sentiment de siguranță și un somn profund, loc de cuibărit și de cuibărit.

SUPORTĂ MAI BINE DORMI

- Acest calmant cu gluga cat casa va rămâne caldă și încălzire(încălzire autonomă) în timpul mai reci zile de iarnă și să fie transformat într-o rece și răcoros șezlong pentru zilele de vara.Perfect pentru Câini de talie Mică și Pisici.

Etichete: pat caine, urna, câinele villa, câinele gogoasa jucărie, gogoasa perna, cat de cat calm, coș pisica, pisica de mare jucărie pentru copii, pisici de casa cușcă, câine calm

ID-ul produsului S9ZL004
Origine NC(de Origine)

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea