3 In 1 Anti Latrat Opri Coaja de Formare de Câine Dispozitiv de Formare Dog Repeller Control cu LED-uri cu Ultrasunete Anti Latra Latra Nou

14.37lei

18.17lei

-20 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Există trei moduri de utilizare: câine de Formare , Alunga câine , Luminoase. *Cum Să Utilizați: 1. Iluminare: Glisați comutatorul funcției de către primul-ul, apăsați butonul "BEAM" buton, aparatul poate fi folosit ca o lumină. 2. Câine de formare: Glisați comutatorul funcției la mijlocul site-ul, și apoi apăsați butonul comutator FASCICUL pe partea de sus a produsului. 3. Alunga cainele: Glisați comutatorul funcției la ultima ului și vizează câine turbat, apăsați butonul fază, cainele va fugi. *Caietul de sarcini: Element Dimensiune:140*40*30mm / 5.51*1.57*1.18 inch Baterie:9V baterii Alcaline (Nu sunt incluse) raza:de la 5 la 10 metri *Cum de a judeca dacă produsul funcționează în mod corespunzător: (1) Vizează mici de hârtie, și apoi a deschis cu Ultrasunete Alunga Cainele Mașină, pentru a observa dacă hârtia este batante sau nu, dacă există un leagăn,Aparatul este normal. (2) Observa schimbarea flăcării, dacă flacăra bate clar, aparatul este normal. (1)*Atenție: (2)Vizează cap de câine, cum ar fi ochii sau urechile, pentru a ajunge cel mai bunefectul în timp ce utilizați trainer. (2) Acest produs are puternice cu ultrasunete și cu laser infraroșu putere, deci te rog nu trata oamenii urechile și ochii în caz de prejudiciu. (3) ar fi bine să nu utilizeze în calitate de câine de formare pentru a ilumina, deoarece cantitatea de consumul de curent în acest grad este mai mare de cinci ori decât cea de iluminat de calitate. (4) În dogging modul, deoarece puterea este puternic, consumul de energie este mare, asa ca nu apăsați comutatorul pentru o lungă perioadă de timp.PANDADA cu Ultrasunete de Formare/Badchrat Câine Mașină de Instrucțiuni: *Descriere Produs: formatorul se bazează pe teoria că ecografie (cu ultrasunete val ajunge până la 125db) este peste limita superioară a auzului uman și super ultrasonic și 28000mcd lumină albă puternică.Se poate activa vizuale și aditiv de activare pentru câini, pisici și alte animale, dar nu va fi nici efecte asupra oamenilor.În general, eliberați după apăsarea comutatorului în termen de 10 secunde, și apoi presat, astfel că puterea poate fi mentinut stabil pentru a obține cele mai bune rezultate. *Următoarele Condiții Poate Duce Efect slab de Alungând Câinele: 1. Propriul câine, câinele știe că proprietarul său nu-l va răni. 2. În mediu zgomotos, cum ar fi centru sau la stradă. 3. Un câine bine dresat. 4. Atunci când tensiunea bateriei este scăzută. 5. Câinele ascultă cu ultrasunete prea mult, a devenit obișnuit să-l și nu-i este frica.Conținutul pachetului: 1 x Dog Repeller 1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timp de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

6. Dacă nu ați primit orderafter de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmări comanda dumneavoastră și de a lua înapoi la tine asap.Scopul nostru este satisfactia clientului!

7. Timp De Livrare:

1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și de 30 de zile de la data primirii.În cazul în care elementul este în posesia ta mai mult de 7 zile, acesta va fi considerat utilizat și NU VOM ISSUEA RESTITUIRE SAU de ÎNLOCUIRE pentru tine.NU există EXCEPȚII!

Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și ID-ul comenzii.

3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Balioilhaircare.ro.SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

4. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate. 1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.

2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil).Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O

GARANȚIE EXPIRAT.

Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe Balioilhaircare.ro!Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Feedback-ul este foarte important.Vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem efectua până satisfactia dumneavoastra.

Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!

'

Etichete: pen aparat de ras de ras, moto e5 ecranul de redare, iphone 6 plus spania, citronella spray guler, anti animale de companie, cams animale de companie, caz moto g8 putere, legăturile animale de companie, câine orb, hota caseta

Origine NC(de Origine)
Tip De Element Repellente
Tip Câini
Numărul De Model Cu Ultrasunete Pet Dog Repeller
Material Plastic

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea