Baterie De Litiu Reîncărcabilă Cu Ultrasunete Câine De Formare Conduce Câinele Lanterna Electrice De Apă De Lectură Metru Pătrat

18.13lei

25.19lei

-28 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caracteristici:

La ieșire cu ultrasunete de la ambele capete face sunetul de ieșire presiune mai puternică (urechea umană nu poate auzi), iar câinele este mai bine.

De 125dB alar m de sunet de la anti-lup funcția este suficient pentru a descuraja paralizează încercarea de a jefui.

Când hoțul încearcă să ia lucrurile tale, va fi o alarmă puternic; de mare putere, lumini cu LED-uri poate ilumina viitor în întuneric.

Bateria care este suprapusă de două baterii cu litiu oferă suficientă putere pentru unitatea, și distribuite aleator încărcătorul poate percepe în mod repetat aparatul.

Acest aparat folosește o priză USB pentru a asigura fiabilitatea de muncă.

Este nu numai elegant, dar, de asemenea, versatil și compact.Este adecvat în special pentru persoane diferite, în diferite ocazii, cum ar fi de călătorie, excursie de noapte, femei, studenți, livrare expres, de citire a contoarelor.

Caietul de sarcini:

Articol Nr.: 1003

Material: ABS/PCB

Culoare: rosu, galben, albastru

Tip: SUA, UE

Dimensiuni: 72*52*20mm

Pachetul Inclus:

1 * Multi-funcția de câine cu mașina

Note:

1.Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același așa cum se arată în imagini.

2.Datorită manuală de măsurare și diferite metode de măsurare, vă rugăm să permiteți-1-3cm abatere.Multumesc!!!

Etichete: lanternă reîncărcabilă, cu ultrasunete anti câini, ultrasonic dog masina, lumină intermitentă reîncărcabilă, căutare lanternă reîncărcabilă, gard electric pentru animale, gard electric animale, câinele suppli, Felinar cu LED, animale de companie

culoare Roșu, Galben, Albastru
Tip De Element Repellente
Numărul De Model 1 * Multi-funcția de câine cu mașina
Material Plastic
Origine NC(de Origine)

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea