250 de Metri Baloane Panglica Panglica de Satin Rola de Nunta Petrecere Decoratiuni Cadouri DIY Decor Baloane Accesorii

11.73lei

23.41lei

-49 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caracteristici: Material : Brand Nou și de înaltă calitate din material Plastic Dimensiune: Aprox.Lungime de 220 de metri, Lățimea de 0,5 cm Culoare : 8colors puteți alege de la Ambalare: 1buc Balon Ribbon Rola Realizat din material durabil și frumos de culoare, lungime bună pentru tine pentru a face diverse de a sculpta.Costum pentru decoratiuni care sunt Baloane Nunta, Baloane sau orice petrecere ocazie, Cadou,buchet de Flori,Cărți și tot felul de produse de BRICOLAJ.Perfect pentru fete, magazinul cu flori,baloane și tort magazin ect.Folosind inteligent ideea de a crea cel mai distractiv,aceste curling panglică este cea mai buna alegere.

Clientul Observa

Plata 1. Vă rugăm să fiți sfătuiți să asigurați-vă că adresa de Livrare este corectă înainte de plată. 2. Un număr de telefon este recomandat pentru o mai exactă de livrare. (Vă rugăm să fiți sfătuiți să părăsească complet receptor numele din Rusia ordine) Transport maritim 1. Vom în general, provine de comenzi în termen de 24 de ore după ce a primit plata. 2. China post obișnuit pachet mic plus și alte economia canale de transport va dura aproximativ 15~60 de zile. 3. Balioilhaircare.ro standard de transport maritim și înregistrate de canale va fi mai stabil, mai sigur și mai rapid. 4. Oferim, de asemenea, exprima de transport maritim, cum ar fi DHL, UPS, EMS, etc, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă sunteți în nevoie urgentă sau cantitatea este mare.Servicii 1. Dacă aveți orice întrebări cu privire la timpul de transport maritim & defecte de calitate și elemente nu au primit, vă rugăm să ne contactați, ne poate da o mulțumit de răspuns și rezoluție. 2. Acceptăm retururi și restituiri în termen de 15 zile de la data comenzii completat, vă rugăm să ne contactați. 3. Noi va oferim cel mai bun pret pentru en-gros, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți orice nevoie. 4. Noile produse sunt actualizarea și acolo va fi bogat bonurile valorice în magazin, vă rugăm să ne urmați, și apoi le puteți obține de prima dată.

Etichete: balon roșu vin, cutie tricou, 1 temă ziua de naștere, 13 balon, balon panglică, curl panglică, balonul a crescut, baloane, panglici laser panglică pentru decor petrecere, ballon panglică, balon safari

Numărul De Model Balon Accesorii
style1 vaza decor
Setați Tipul No
Numărul de Pc-uri 1 buc
Forma Stil Benzi
Nume De Brand UNU LA PATRU
Stil cadou dIy decorare
Material Plastic
Clasificarea Ballon
style2 Decor Acasă
culoare 8colors puteți alege de la
Tip de en-Gros No
Ocazie Aniversare
style3 Cu flori în mână
Dimensiune Ribbon Length 220m, Width 0.5cm

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea