Liga Super-Erou Tema Confetti Balon Banner Set Baloane Latex Petrecere De Aniversare Pentru Copii Decor Copil De Dus Baloane

34.44lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Nume: super-Erou balon set

Culoare: așa Cum se arată

Caietul de sarcini:

B: Banner 1 BUC+24buc balon+2 role de 5 m de panglică

D: Banner 1 BUC+20buc balon+2 role de 5 m de panglică

F: Banner 1 BUC+20buc balon+2 role de 5 m de panglică

H: Banner 1 BUC+20buc balon+2 role de 5 m de panglică

Material: latex

Ambalare: sac de OPP

Aplicabile: petrecere de aniversare, decor nunta, eveniment, decor, decorare magazin, decor de vacanță, jucării pentru copii, etc.

Notă:

1. Deoarece balon latex este fabricat din material special, mirosul este foarte puternic atunci când este primit, dar este inofensiv pentru organismul uman.Acesta poate fi plasat într-un loc aerisit și încet-încet s-a disipat.

2. Când umflarea, asigurați-vă că pentru a se referi la umflare corecta metoda, nu violent umfla, astfel încât puternic de gaze va duce la balon la rupere.

3. Vă rugăm să permită o ușoară abatere de măsurare.

4. Datorită lumină și ecran diferență, elementul de culoare pot fi ușor diferite de cele din imagini,multumesc pentru intelegere.

Confetti sequin balon trucuri:

Confetti sequin balon poate fi frecat în păr sau covor pentru a genera electricitate statică, astfel încât resturi de hârtie în balon poate fi atașat la balon pentru a face balonul să arate mai frumos.

Etichete: decor de paști, 3 decorare paște, ziua de nastere set, cercul garland, balon, transparent buble balon, albastru baloane de decorare ziua de nastere, ochiuri super-eroi, mor hallowen, figur marvel

Forma Stil RUNDA
Ocazie De Ziua mamei
Tip de en-Gros No
Clasificarea Ballon
Material Latex
Origine NC(de Origine)
Nume De Brand marvel
Numărul de Pc-uri 1 buc
Setați Tipul Da
Numărul De Model kh

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea