868MHz antena 7dbi 868mhz receptor și 868mhz telecomanda Model de amplificator

63.76lei

79.70lei

-20 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

868MHz antena 7dbi 868mhz receptor și 868mhz telecomanda Model de amplificator

Caietul de sarcini

1) Material : ABS & Metal

2) Culoare : Negru

3) Frecventa : 868MHz

4) de Fixare: Șurub ( montare pe perete )

5) Lungime Cablu (m): 2 M

6) Latime De Banda (MHz): 70

7) VSWR ≤1.5

8) Câștig(dBi): 7

9) Max putere de Intrare (W): 60

10) Impedanta De Intrare(Ω): 50

11) Polarizare: Verticală

12) Antenă Lungime (mm): 300

13) Tip Cablu: RG174

Conceput pentru orice poarta de automatizare panouri de control sau receptoare.Gama tot mai mare de emițătoare cu 868MHz până la 250 de milioane!!!Impedence: 50 Ohm Suport fabricat din otel inoxidabil Pachetul include

1 x Antena 1 x perete de Metal montat de bază

De transport maritim 1) asigurați-vă că adresa de livrare este corecta.Noi nu suntem responsabili pentru adresa gresita sau nelivrată.Dacă din greșeală ați plasat comanda cu adresa de livrare, vă rugăm să contactați imediat după achiziționare.

2) Toate bunurile vor fi shiped în termen de 7 zile lucrătoare după plata.Timpul de livrare este de aproximativ 20-30 de zile lucrătoare de post, dacă ai nevoie rapid de transport maritim, vă rugăm să ne contactați pentru a schimba prețul.Acesta va avea nevoie de costuri suplimentare pentru faaster de transport maritim. (DHL, FEXDEX, UPS....) Feedback-ul 1.Dacă sunteți satisface cu livra produsele, vă rugăm să ajute pentru a lăsa feedback-ul pozitiv și vom face același lucru pentru tine. 2.Ne pasă de clienții noștri de valoare, și va depune eforturi pentru a rezolva orice probleme neașteptate. 3.Dacă nu se satisface cu produsele, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați, și trimite un mesaj în primul rând, înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face întotdeauna cele mai bune noastre de a rezolva problema și asigurați-vă că sunt fericit cu noi.

Reveni

Returnarea se accepta in termen de 7 zile lucrătoare de la primirea mărfurilor fără deteriorări, vă rugăm să plătească pentru costul de transport maritim dacă nu e vina noastră.Note importante Pentru comenzi vrac, va rugam sa ne contactati inainte de a comanda, va vom da unele reduceri.Suntem fabricarea de telecomenzi wireless, emițător, receptor de la distanță......Pretul este foarte compatitive.

Etichete: 868 mhz transmițător, 915 mhz antenă, antena selector, telecomanda hormann, cloner control, comutator coaxial, Antena Switcher, 25 mw transmițător, ble comutator, antena coaxial comutator

Câștig 7dbi
Frecvența 868MHZ
VSWR =1.5
Lățime de bandă 70MHz
Lungimea antenei 200mm
Numele Amplificator de semnal de Antena 868MHz
Nume De Brand Scimagic-RC
Comunicare Wireless RF
Canal 4
Pachet Da
Utilizarea Universal
Polarizare Vertical
Impedanta De Intrare 50Ω
Numărul De Model SMG-1001C
Material metal și PVC
Sprijin APP No
Max De Intrare De Putere 60W

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea