Universal 433mhz DC9V 12V 24V 36V 48V 85V 2 CANALE RF Radio fără Fir de Control de la Distanță de Comutare a Releului Receptor Transmițător

23.12lei

30.80lei

-24 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Descriere:

100% de brand nou și de înaltă calitate

Caracteristică:

Super corp mic, și ocupă mai puțin spațiu.Convenabil de a folosi.

Folosit cu control de la distanță poate forma un set complet de inteligent fără fir control de la distanță a sistemului.

Performanță stabilă și de încredere, de înaltă sensibilitate.

Ușor și convenabil de a folosi, foarte practice și utile.

Acest produs este de obicei aplicat la multi-canal, electrice, usi si ferestre, obișnuit electronice de blocare, comutator, electrice, usi garaj, ferestre, echipamente de ridicare ,de automatizare și control industrial, toate tipurile de alarmă anti-furt ,securitate și alte domenii.

Controler de la distanță acceptă utilizarea de formare a unui set complet de inteligent fără fir control de la distanță a sistemului .Ea are o gamă largă de utilizări.

Caietul de sarcini:

Tip De Element: Receptor+Transmițător

Material: plastic+metal

Dimensiune: 65x40x25mm/2.5x1.5x0.9in

Culoare: Negru

Temperatura De Operare: -10-60℃/14-140℉

Cod: cod de Învățare

Cantitate: 1 Set

Ieșire mod de lucru:

Auto-blocare: Conectează jumper pe T. (Auto-blocare modul de control :Apăsați comutatorul este pe sarcină, apăsați același comuta din nou este de a deconecta sarcina .Nevoie de un canal comutator și un buton de telecomanda.)

Jogging: tăierea pac nu este ocupat, jumper nu conectați fie.Apăsați comutatorul este pe sarcina ,a slăbi este să deconectați sarcina.Nevoie, de asemenea, un canal comutator și un buton de telecomanda.)

Inter-blocare: Conectează jumper pe L (Apăsați un comutator este pe sarcină , apăsați alt comutator este de a deconecta sarcina . (Aveți nevoie de un canal de comutare și 2-buton remote controller).

De învățare și eliminarea metoda:

1.Există un buton de învățare pe panoul de control al touch comutator, buton este folosit pentru a învăța și de a elimina codul.

2.Apăsați și țineți apăsat butonul de învățare pentru trei secunde.Atunci când indicatorul luminos clipește, vom intra în starea de învățare.Apăsați orice tastă de pe telecomandă pentru a emite semnal, lumina clipește de două ori și de pe .Înseamnă că-l învețe cu succes.

3.Se poate învăța mai mult de 12 BUC 2262 sau 1527 chip cu cod diferit telecomanda fara fir.

4.Șterge de la distanță metoda de control: țineți apăsat butonul de învățare pentru aproximativ 8 secunde, indicatorul luminos se aprinde pe off, apoi codul de învățat înainte de a vă va fi eliminat.

Notă:

Nici pachetul de vânzare cu amănuntul.

Tranziție: 1cm=10mm=0.39 inch

Vă rugăm să permiteți-0-1cm eroare din cauza manuală de măsurare.pls asigurați-vă că nu minte înainte de a licita.

Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Vă mulțumesc!

Pachetul Include:

1 x Receptor

1 x Transmițător

Etichete: rf releu 1ch 12v, dc9v alimentare, releu radio diy, 433 usb, control radio releu, 12v 2 canale de control de la distanță, releu rf, 2CH, 2 canale rf, 434 mhz transmițător rf

Utilizarea Comutator
Origine NC(de Origine)
Sprijin APP No
Frecvența 433 MHz
Pachet Da
Canal 2
Numărul De Model E65A4NB1101090
Certificare NICI unul
Comunicare Wireless RF

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea