Control de la distanță Pentru Sanyo CXVB PLC-XE50 PLC-XE40 PLC-XE45 PLC-XE33 PLC-XE31 PLC-WXE46A PLC-WXE46 3LCD Proiector Multimedia

74.49lei

78.42lei

-5 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Descriere

1. Este de brand nou de înlocuire(99% noi,zgârietură de pe telecomandă) .Bateriile nu sunt incluse(AA*2).

2. Acest produs este compatibil doar pentru lista noastră de modele

Dacă nu sunteți sigur dacă această distanță poate lucra pentru modelul dvs.,vă rugăm să ne contactați în primul rând.

Dacă modelul dvs. nu este la fel ca lista noastră,vă rugăm să ne contactați pentru a verifica pentru tine în primul rând.

Transport

1. Veți obține articolul dvs. despre 5-7 de afaceri de zile prin DHL; sau te va primi el despre 14-30 zile lucrătoare în mod normal prin alte logistică.Aceasta depinde de modul de transport pe care o alegeți.

2. Numărul de urmărire va fi dat pe internet, în termen de 2 zile lucrătoare, astfel încât cumpărătorul poate urmări on-line articol, cumpărătorii sunt responsabil pentru tarifele vamale.

3. Cumpărătorii sunt responsabili pentru suplimentare COD taxe, TVA, taxe Vamale și Taxe de admitere (dacă este cazul).Noi ne ocupăm DOAR de transport maritim.

Se întoarce și schimburi

1.Ne vom asuma responsabilitatea pentru orice produs problema.Dacă aveți orice probleme cu telecomanda,vă rugăm să ne contactați în primul rând.

2.Produsul nostru a fost atent inspectate de către noi.Deci, suntem încântați să oferim cumpărătorilor noștri Garanție de Satisfacție sau Banii Inapoi.

Feedback-ul

Satisfactia dumneavoastra este extrem de important să Ne străduim pentru 5 Stele feedback-ul opiniile.Dacă nu sunteți mulțumit cu serviciul nostru, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi ceva mai puțin decât un 5/5 evaluare și vom face noastre cele mai bune pentru a face să vă mulțumiți.

Etichete: proiector aiptek, proiector dlp, control de la distanță bluetooth sony, 1080p full hd cu proiector, control de la distanță pentru sanyo, Teatru 3d, cre proiector, controlul sanyo, full hd cu proiector, cqm1h

Comunicare Wireless IR
culoare Alb
Origine NC(de Origine)
starea Noi,dar cam zero
Sprijin APP No
Canal 1
Nume De Brand UNICELAI
Frecvența 433 MHz
Utilizarea Proiectoare
Pachet Da
Baterie AA*2,nu sunt incluse
Certificare NICI unul
Garanție 3 Luni
Predarea de timp 2 zi lucratoare

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea