Noul Profil De Plastic Contur Lemn Instrument De Gresie Woodwor General Tigla Laminat De Marcare Pentru Aparate De Ecartament Standard

16.89lei

25.97lei

-34 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Descriere Produs:

Material principal:ABS

Cantitate:1 BUC

Dimensiune:14.6 x 10.5 x 2.6 cm / 5.74 x 4.13 x 1.02

Greutate:160g / 5.6 oz / 0.35 lb

Caracteristici:

Fabricat de înaltă calitate ABS plastic sau din oțel inoxidabil, rezistent, durabil, de înaltă rezistență, durabil, și nu va zgâria finisaj original de forma a fi copiate sau rugina.

Ideal pentru duplicate forme neregulate și contururi, mare pentru un șablon de ciudat în formă de colțuri de tăiere modelul corect.

Conceput pentru un contur precis și de lungă durată de utilizare.Potrivit pentru orice formă, cum ar fi ceramica, chei, gresie, faianta, laminate, covoare, lichidare conducte, cadre circulare, conducte, și multe obiecte.

De înaltă definiție de tăiere linie, destul de clar, ușor și convenabil pentru a citi.

Instrument util vă permite să duplicat un profil exact pentru operațiunile de pe caroserii, pentru prelucrarea lemnului, pentru a obține curba de turnare și se transferă la o masă și pentru toate tipurile de modelare.

Cu magnet, se poate lipi la produse din fier, și facilitează măsurarea și tăierea.

Pachetul Inclus:

1 x Plastic Contur Ecartament Duplicator

'

Etichete: de colț din aluminiu, fuliei generatorului, cnc feroviar, bit pentru router lemn, atc cnc router, tt01, rampa, end mill pentru lemn, colț profil, router opri

Numărul De Model Conturul Gabaritului
Tip Alte
Utilizare DIY acasă

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea