Cuțit fierbinte tesatura de căldură cutter electric plastic căldură cutter polistiren cutter

327.04lei

408.80lei

-20 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

En-gros, oferim prețul cu ridicata, personalizate și OEM, dacă aveți o cantitate mare de comanda va rugam sa ne contactati.

Livrare 1. Este nevoie de 10-30 zile, prin intermediul vânzătorului metoda de transport maritim. 2. Dacă adresa dvs. este la distanță, va trebui să plătească suplimentar la distanță, taxă de 30 de dolari. De Vămuire în cazul În care destinația vamală cerere de impozit sau taxă, puteți ( Cumpărători ) trebuie să plătească pentru asta.Potrivit Balioilhaircare.ro politică, în calitate de vânzător, nu suntem responsabili pentru orice taxe sau impozite la destinație .Vă rugăm să acorde o atenție la asta.Garanție oferim o garanție de 1 an pentru mașină și servicii post-vânzare pentru toată viața.Disputa vă Rugăm să ne contactați în primul rând înainte de a deschide un litigiu, dacă a venit peste orice problema.În caz contrar, nu vom furniza o garanție pentru cumpărător, care deschide disputa în mod automat, fără nici o comunicare .Feedback-ul vă Rugăm să ne dea de cinci stele, feedback-ul, ne va da cupon sau piese de schimb cadou .

Etichete: diy polistiren, reglabil polistiren cutter, arc cutter polistiren, albastru cutit, polistiren cutter mare, cutter fierbinte, decor polistiren, polistiren tăietor de sârmă, polystyren, aliaj de cuțit

Wholesales Suport
Logo-Ul Personalizat Suport
Tip Alte
Numărul De Model LH8100
Garanție un an
Material Nichel-Crom Aliaj De Oțel
OEM/ODM Suport
Fabrica Direct Da
Pachet Cutie De Plastic
Numele produsului cuțit fierbinte tesatura cutter electric plastic căldură cutter polistiren cutter
Tensiune 220V/110V
Origine NC(de Origine)
Temperatura Reglabil
Cerere Tăiere de spumă,frânghie,piele,stofa

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea